Quantcast
Πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά: Μέχρι πότε θα κατατεθούν οι προσφορές για την ανάπλασή του - enikonomia.gr
share

Πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά: Μέχρι πότε θα κατατεθούν οι προσφορές για την ανάπλασή του

δημοσιεύτηκε:

Προθεσμία έως τις 6 Απριλίου 2020 προκειμένου να καταθέσουν τις προσφορές τους για το έργο που αφορά την “περιβαλλοντική αναβάθμιση και απόδοση σε κοινή χρήση του Μητροπολιτικού Πάρκου Παύλου Μελά”, ύψους 19,650 εκατ. ευρώ, ανακοίνωσε η διεύθυνση τεχνικών υπηρεσιών δήμου Παύλου Μελά, επισήμανε, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο αρχιτέκτονας που έχει αναλάβει το έργο, Πρόδρομος Νικηφορίδης.

Οι προσφορές υποβάλλονται από τους ενδιαφερόμενους ηλεκτρονικά, μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr, του ΕΣΗΔΗΣ και ώρα λήξης της προθεσμίας υποβολής των προσφορών ορίστηκε 10:00 π.μ. Η αποσφράγιση των προσφορών θα διενεργηθεί την 10η Απριλίου 2020, στις 10:00 π.μ, ενώ τονίζεται ότι πρόκειται για διεθνή διαγωνισμό.

Το έργο έχει ενταχθεί με τίτλο πράξης “Περιβαλλοντική αναβάθμιση και απόδοση σε κοινή χρήση του Μητροπολιτικού Πάρκου Παύλου Μελά” και Κωδικό ΟΠΣ 5037958 στο Ε.Π. «Κεντρική Μακεδονία» 2014-2020 στον Άξονα 06 «Προστασία του περιβάλλοντος και προώθηση της αποδοτικότητας των πόρων» και συγχρηματοδοτείται κατά 80% (ΣΑ 2019ΕΠ00810123) από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και κατά 20% από ΠΔΕ. Προβλέπεται η δυνατότητα χορήγησης προκαταβολής. Το αποτέλεσμα της δημοπρασίας θα εγκριθεί από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Παύλου Μελά. Οπως τόνισε ο κ. Νικηφορίδης στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, το έργο θα είναι διάρκειας 18 μηνών, “με το χρόνο να μετρά από τη στιγμή που θα πέσουν οι υπογραφές με τον ανάδοχο”.


Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.