Quantcast
Προκήρυξη ΔΕΔΔΗΕ για 431 θέσεις εργασίας: Παρατείνεται η προθεσμία για την υποβολή ενστάσεων - enikonomia.gr
share

Προκήρυξη ΔΕΔΔΗΕ για 431 θέσεις εργασίας: Παρατείνεται η προθεσμία για την υποβολή ενστάσεων

δημοσιεύτηκε:

Παρατείνεται η προθεσμία υποβολής ενστάσεων για την προκήρυξη ΔΕΔΔΗΕ 1/2023  που αφορά στην πλήρωση θέσεων με σειρά προτεραιότητας Ηλεκτροτεχνικών Δικτύων ΔΕ με συμβάσεις εργασίας αορίστου χρόνου (ΣΑΧ). Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο  Διαχειριστής , στο πλαίσιο των προβλεπόμενων στην Προκήρυξη ΔΕΔΔΗΕ 1/2023, για την πλήρωση θέσεων με σειρά προτεραιότητας Ηλεκτροτεχνικών Δικτύων ΔΕ με συμβάσεις εργασίας αορίστου χρόνου (ΣΑΧ), αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα της Εταιρείας οι προσωρινοί πίνακες προσληπτέων και κατάταξης, καθώς και ο πίνακας απορριπτέων.

Κατά των ανωτέρω προσωρινών πινάκων, η άσκηση ενστάσεως μόνο για λόγους νομιμότητας, παρατείνεται έως και την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2023. Υπενθυμίζεται πως η προθεσμία των ενστάσεων αυτών αρχικά θα έληγε τη Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου 2023.

Πώς θα κάνετε ένσταση

Η άσκηση της ενστάσεως γίνεται με ηλεκτρονική υποβολή μέσω του διαδικτυακού τόπου της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. www.deddie.gr επιλέγοντας τη διαδρομή, «Προσλήψεις Προσωπικού με Σύμβαση Αορίστου Χρόνου» -> Προκήρυξη 1/2023 -> Υποβολή Αίτησης-Υπεύθυνης Δήλωσης -> Σύνδεση μέσω ΓΓΠΣ – > Ενστάσεις.

Το εμπρόθεσμο της κατάθεσης της ενστάσεως κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής της στον ΔΕΔΔΗΕ. Σύμφωνα με τα οριζόμενα στην Προκήρυξη, ένσταση κατά της βαθμολογίας της συνέντευξης δεν επιτρέπεται.

Υπενθυμίζεται πως η προκήρυξη αυτή αφορά την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 431  συνολικών θέσεων  προσωπικού με σύμβαση  εργασίας αορίστου χρόνου Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης  και ειδικότερα: 

-Α’ Κατηγορία Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ) 103 θέσεις. Ειδικότητα απασχόλησης : Διπλωματούχοι ηλεκτρολόγοι μηχανικοί ΠΕ

-Β’ Κατηγορία Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΤΕ) 154 θέσεις. Ειδικότητα απασχόλησης: Πτυχιούχοι Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί ΤΕ

-Γ’ Κατηγορία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ)  174 θέσεις. Ειδικότητα  απασχόλησης : Ηλεκτροτεχνικοί Δικτύων  ΔΕ.

Επίσης επισημαίνεται πως η προκήρυξη αυτή αφορά σε απλό προσωπικό ΠΕ,ΤΕ  καθώς και σε προσωπικό ΔΕ που θα καλύψει θέσεις σε εισαγωγικό επίπεδο

Διαβάστε ολόκληρη την  προκήρυξη  εδώ

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.