Quantcast
Ψηφιακές Συναλλαγές: Ενεργή η διαδικασία έκδοσης επιταγών (vouchers) - Ποιους αφορά - enikonomia.gr
share

Ψηφιακές Συναλλαγές: Ενεργή η διαδικασία έκδοσης επιταγών (vouchers) – Ποιους αφορά

δημοσιεύτηκε:

Είναι ενεργή η διαδικασία έκδοσης επιταγών (vouchers) για τους δικαιούχους  συγκεκριμένων Κατηγοριών Ενέργειας  του Προγράμματος ΙΙΙ “Ψηφιακές Συναλλαγές” ,όπως ενημερώνει με ανακοίνωση του το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Πρόκειται για τους δικαιούχους που εντάσσονται στις παρακάτω Κατηγορίες Ενέργειας:

  • Κατηγορία 1: Αντικατάσταση EFT/POS.
  • Κατηγορία 2: Τιμολόγηση επί αυτοκινήτου / διακίνηση παραστατικών εν κινήσει.
  • Κατηγορία 3: Λήψη υπηρεσιών παρόχου ηλεκτρονικής τιμολόγησης.

Υπενθυμίζεται πως σκοπός του προγράμματος «ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ» είναι  η υιοθέτηση σύγχρονων ψηφιακών εργαλείων που υποστηρίζουν τις διαδικασίες τιμολόγησης, έκδοσης διακίνησης φορολογικών παραστατικών και διενέργειας ηλεκτρονικών

Πώς θα εκδοθούν οι επιταγές

Για την έκδοση των επιταγών του, ο κάθε δικαιούχος θα πρέπει να εισέλθει στον λογαριασμό του (στην Ηλεκτρονική Πλατφόρμα Υποβολής Αίτησης Χρηματοδότησης) και να επιλέξει το πεδίο “Έκδοση & Διαχείριση Επιταγών”, ακολουθώντας προσεκτικά τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη.

Επισημαίνεται ότι:

  • Οι δικαιούχοι δύναται να εκδίδουν μία ή περισσότερες επιταγές, με αθροιστική αξία (όλες μαζί) έως το συνολικό εγκεκριμένο ποσό ενίσχυσής τους.
  • Η δυνατότητα έκδοσης επιταγών θα είναι ενεργή καθ’ όλη τη διάρκεια του Προγράμματος, σύμφωνα με τις επιμέρους προθεσμίες πραγματοποίησης αγορών προϊόντων και υπηρεσιών ανά

Κατηγορία Ενέργειας. Προτείνεται, ως καλή πρακτική, οι δικαιούχοι να εκδίδουν τις επιταγές τους, αφού έχουν επιλέξει προϊόν προς αγορά και γνωρίζουν την αξία τιμολόγησης και αντίστοιχης επιχορήγησης (ανά τιμολόγιο).

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.