Quantcast
Πυρά Μητσοτάκη κατά Κασσελάκη για την τιμή του ελαιόλαδου - enikonomia.gr
share

Πυρά Μητσοτάκη κατά Κασσελάκη για την τιμή του ελαιόλαδου

δημοσιεύτηκε:

“Πυρά” κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη για την ανάρτηση που έκανε πρόσφατα στο facebook για την τιμή του ελαιόλαδου εξαπέλυσε  σήμερα ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στην Βουλή.

«Πείτε στον αρχηγό σας την επόμενη φορά που θα κάνει σποτάκι να συγκρίνει τουλάχιστον παρεμφερή προϊόντα όχι κανονικό λάδι με  βιολογικό σε διαφορετικές συσκευασίες. Διότι μπορεί να είναι μεν επιτυχημένος επιχειρηματίας  αλλά για λαδέμπορα δεν κάνει » είπε ο κ. Μητσοτάκης απευθυνόμενος στον κ. Κασσελάκη.

Δείτε παρακάτω το σχετικό ΒΙΝΤΕΟ

 

Η ανάρτηση Κασσελάκη

Υπενθυμίζεται πως προ ημερών ο  πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με αφορμή τις πολύ μεγάλες διαφορές στην τιμή που πωλείται το ελαιόλαδο στην Ελλάδα και τις τιμές στο Βέλγιο και στη Γερμανία είχε πει  πως «Όταν το νούμερο 1 προϊόν που παράγει η Ελλάδα, είναι πιο ακριβό στην Ελλάδα από ό,τι σε χώρες που δεν έχουν ούτε ένα ελαιόδεντρο, ε τότε κάποιος παίζει μαζί μας».

Επισημαίνεται ότι στο εν λόγω βίντεο αποτυπώνονταν το γεγονός ότι στην Ελλάδα τα 750 ml έξτρα παρθένου ελαιόλαδου πωλούνται αντί 15,17 ευρώ, στο Βέλγιο πωλούνται 8,95 ευρώ και στη Γερμανία 10,69 ευρώ.

 

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.