Quantcast
Ρωσικά ΜΜΕ: Η Ελλάδα μέσα στους τρεις πιο δημοφιλείς προορισμούς των Ρώσων τουριστών - enikonomia.gr
share

Ρωσικά ΜΜΕ: Η Ελλάδα μέσα στους τρεις πιο δημοφιλείς προορισμούς των Ρώσων τουριστών

δημοσιεύτηκε:

H Ελλάδα θα είναι φέτος μέσα στους τρεις πιο δημοφιλείς προορισμούς για τους Ρώσους τουρίστες, σύμφωνα με δημοσιεύματα ρωσικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

Ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Τουριστικών Πρακτόρων Ρωσίας (ATOR) Ντμίτρι Γκόριν δήλωσε, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Ria Novosti, ότι η Ελλάδα θα βρίσκεται στους τρεις πιο δημοφιλείς καλοκαιρινούς τουριστικούς προορισμούς των Ρώσων για το 2016.

Ο αντιπρόεδρος της Ρωσικής Ένωσης Τουριστικής Βιομηχανίας, Γιούρι Μπαρζίκιν, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Κομμερσάντ FM» δήλωσε ότι οι κυριότεροι προορισμοί για τους Ρώσους τουρίστες είναι Ελλάδα, Βουλγαρία, Κύπρος, Μαυροβούνιο και Ισπανία, ενώ, ως προς την Ελλάδα, τόνισε: «Ηγέτης, φυσικά, είναι η Ελλάδα, η ζήτηση για την οποία τον Απρίλιο ήταν περίπου στο 40%».

Η εφημερίδα Κομμερσάντ, με τίτλο «Οι τουριστικοί πράκτορες σχεδιάζουν διακοπές» και υπότιτλο: «Οι πωλήσεις των τουριστικών πακέτων άρχισαν να αυξάνονται», σημειώνει πως οι Ρώσοι τουριστικοί πράκτορες ελπίζουν σε αύξηση 5-20% των πωλήσεων, σε σύγκριση με πέρυσι, επισημαίνοντας πως Τουρκία και Αίγυπτος θα αντικατασταθούν από την Ελλάδα και την Τυνησία.

Τo Πρακτορείο Ιντερφάξ, προβάλλει δηλώσεις της εκπροσώπου Τύπου της Ρωσικής Ένωσης Τουριστικής Βιομηχανίας Ιρίνας Τιούρινα, η οποία τόνισε ότι «χάρη στη λειτουργία του γενικού προξενείου της Ελλάδας στη Μόσχα τις ημέρες των εορτών, χορηγήθηκαν θεωρήσεις σχεδόν σε όλους τους τουρίστες, που σχεδίαζαν να ταξιδέψουν στην Ελλάδα για τις διακοπές του Μαΐου».

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.