Quantcast
Σαββαΐδου: Ενημέρωση των Ελλήνων του Καναδά για τις φορολογικές τους υποχρεώσεις - enikonomia.gr
share

Σαββαΐδου: Ενημέρωση των Ελλήνων του Καναδά για τις φορολογικές τους υποχρεώσεις

δημοσιεύτηκε:

Την ενημέρωση των  Ελλήνων που είναι κάτοικοι Καναδά ή έχουν επαναπατρισθεί από τον Καναδά και έχουν φορολογικές υποχρεώσεις στην Ελλάδα είχε ως στόχο πρωτοβουλία της Γενικής Γραμματέως Δημοσίων Εσόδων Κατερίνας Σαββαΐδου στο πλαίσιο της Δράσης «Εκστρατεία Ενημέρωσης Κατοίκων Εξωτερικού και Επαναπατρισθέντων». Στο πλαίσιο αυτό, η Γενική Γραμματέας υπέγραψε την υπογραφή του πρώτου μνημόνιου συνεργασίας με τον Πρόεδρο του Ελληνο-Καναδικού Επιμελητηρίου Κωνσταντίνο Κατσιγιάννη. 

 

Στην ομιλία που έκανε η κυρία Σαββαΐδου, τόνισε μεταξύ άλλων στην ομιλία της ότι:

– Η Γ.Γ.Δ.Ε δεσμεύεται για διαρκή ενημέρωση και εξυπηρέτηση των Ελλήνων, όπου και αν κατοικούν, με την παροχή χρήσιμων βοηθημάτων, φυλλαδίων και φορολογικών οδηγών.

– Δημιουργήθηκε ειδικός σύνδεσμος (link) στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Δ.Ε., όπου αναρτάται υλικό που αφορά στις φορολογικές υποχρεώσεις των κατοίκων εξωτερικού.
– Σχεδιάστηκε ειδική εφαρμογή αποστολής ηλεκτρονικού newsletter σε συνδρομητές με τις αντίστοιχες πληροφορίες.
– Δημιουργήθηκε Αυτοτελές Γραφείο Υποστήριξης Επενδύσεων και Επιχειρηματικότητας, που θα λειτουργήσει από την 1-1-2015 στη Διεύθυνση Στρατηγικού Σχεδιασμού και Οικονομικής Διοίκησης της Γ.Γ.Δ.Ε.

Στην εκδήλωση παρέστη ο Πρέσβης του Καναδά κ. Robert Peck. Στο πλαίσιο του μνημονίου θα συνδιοργανωθούν ενημερωτικές εκδηλώσεις στην Ελλάδα και τον Καναδά.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.