Quantcast
Σχολεία: Έρχονται ανακοινώσεις για 3.450 διορισμούς μόνιμων εκπαιδευτικών - Όλα όσα είπε η Κεραμέως - enikonomia.gr
share

Σχολεία: Έρχονται ανακοινώσεις για 3.450 διορισμούς μόνιμων εκπαιδευτικών – Όλα όσα είπε η Κεραμέως

δημοσιεύτηκε:

Έρχονται ανακοινώσεις από το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων για 3.450 διορισμούς μόνιμων εκπαιδευτικών στα σχολεία.

Όπως γνωστοποίησε σήμερα η αρμόδια υπουργός Νίκη Κεραμέως σε τηλεοπτική εκπομπή της ΕΡΤ, «ανακοινώνονται σήμερα ή αύριο 3.450 νέοι διορισμοί εκπαιδευτικών. Αυτοί που είχαν δρομολογηθεί εδώ και καιρό ενόψει και της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς. Άρα συνολικά μιλάμε για περίπου 28.500 εκπαιδευτικούς που θα έχουν διοριστεί αυτά τα χρόνια».

«Κι αυτοί αναλαμβάνουν υπηρεσία μέσα στο καλοκαίρι για τη νέα σχολική χρονιά. Άρα 3.450 νέοι διορισμοί εκπαιδευτικών. Θα βγει ένα δελτίο Τύπου με τα ονόματα για την γενική εκπαίδευση τώρα και σε λίγο διάστημα για την ειδική αγωγή και εκπαίδευση γιατί κλείνουν κάποιοι πίνακες. Όλοι αυτοί αναλαμβάνουν υπηρεσία για την νέα σχολική χρονιά. Είναι για τη στελέχωση των σχολείων που όλοι εμείς θέλουμε» συμπλήρωσε.

Και συνέχισε λέγοντας πως οι διορισμοί αυτοί « είναι από τους πίνακες και από το άνοιγμα των πινάκων που ολοκληρώθηκε φέτος». Στην συνέχεια ρωτήθηκε πότε θα πιάσουν δουλειά αυτοί εκπαιδευτικοί στα σχολεία.  «Το καλοκαίρι για την ερχόμενη σχολική χρονιά, από 1η Σεπτεμβρίου  και αυτοί είναι μόνιμοι διορισμοί » απάντησε. 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.