Quantcast
Σιδηροδρομικοί: Αντιδρούν στις δηλώσεις για ιδιωτικοποίηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ - enikonomia.gr
share

Σιδηροδρομικοί: Αντιδρούν στις δηλώσεις για ιδιωτικοποίηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ

δημοσιεύτηκε:

Την απογοήτευσή της για την πρόθεση της κυβέρνησης, σύμφωνα με τις δηλώσεις του αρμόδιου αναπληρωτή υπουργού Υποδομών Χρήστου Σπίρτζη, να προχωρήσει στην ιδιωτικοποίηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, εκφράζει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών (ΠΟΣ).

Όπως  αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΠΟΣ, την προεκλογική περίοδο, οι σιδηροδρομικοί δέχθηκαν βομβαρδισμό διαβεβαιώσεων πολλών στελεχών, αλλά και του ίδιου του πρωθυπουργού, για ακύρωση των ιδιωτικοποιήσεων, καθώς και για ενιαίο δημόσιο σιδηρόδρομο.

Ο κ. Σπίρτζης, συνεχίζει η ανακοίνωση, «αφού το προηγούμενο διάστημα με δήλωσή του απέκλεισε το ενδεχόμενο του ενιαίου δημόσιου σιδηροδρόμου, επικαλούμενος μάλιστα επιχείρημα αστήρικτο, που μόνο αυτός γνωρίζει (περί δήθεν παράνομων κρατικών επιδοτήσεων 3,5 δισ. ευρώ), επανέρχεται εξαγγέλλοντας την αποκρατικοποίηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ με άλλον τρόπο. Στη συνέχεια των δηλώσεών του αναφέρει, παντελώς αστήρικτα, ότι το σιδηροδρομικό δίκτυο έχει να συντηρηθεί δώδεκα (12) χρόνια!!! Δήλωση η οποία προκαλεί εκνευρισμό ακόμη και στον πιο καλοπροαίρετο ακροατή. Αναρωτιόμαστε από πού ενημερώνεται ο κ. Σπίρτζης, καθώς ούτε από τις Διοικήσεις ούτε από τους Σιδηροδρομικούς έχει ενημερωθεί. Αν δεν πρόκειται για συνειδητή απαξίωση του σιδηροδρόμου τότε πρόκειται για επικίνδυνη άγνοια».

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.