Quantcast
Σκουρλέτης: Στις 4 Οκτωβρίου θα συζητήσει το ΣτΕ την προσφυγή της "Ελληνικός Χρυσός" - enikonomia.gr
share

Σκουρλέτης: Στις 4 Οκτωβρίου θα συζητήσει το ΣτΕ την προσφυγή της “Ελληνικός Χρυσός”

δημοσιεύτηκε:

«Δεν υπάρχει καμία απόφαση του ΣτΕ που να αφορά την Απόφαση που έλαβα ως υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας στις 19 Αυγούστου, με την οποία διεκόπη μέρος των δραστηριοτήτων της εταιρείας “Ελληνικός Χρυσός”», σημειώνει σε δήλωσή του ο Πάνος Σκουρλέτης αναφορικά με τις σημερινές δηλώσεις του επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρου Θεοδωράκη, ο οποίος ζήτησε να γίνουν δεκτές οι αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ). 

Ο απελθών υπουργός ΠΑΠΕΝ δήλωσε ότι «ο κ. Θεοδωράκης θα έπρεπε να γνωρίζει ότι η “Ελληνικός Χρυσός” κατέθεσε αίτηση προς το ΣτΕ για ακύρωση της επίμαχης απόφασης, η οποία θα συζητηθεί στις 4 Οκτωβρίου» καθώς και ότι «η εταιρεία ζήτησε την άμεση αναστολή εκτέλεσης της Υπουργικής Απόφασης, αίτημα που απέρριψε το ΣτΕ».

Ο κ. Σκουρλέτης σημείωσε ότι «κάθε εταιρεία που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα οφείλει να σέβεται τους νόμους, να μην αντιστρατεύεται το δημόσιο συμφέρον και να μην πλήττει το περιβάλλον. Πολύ περισσότερο, να μην εκβιάζει τους εργαζόμενους».

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.