Quantcast
Spiegel: Δεν υπάρχει πανικός στην Ελλάδα - enikonomia.gr
share

Spiegel: Δεν υπάρχει πανικός στην Ελλάδα

δημοσιεύτηκε:

Δεν υπάρχουν αντιδράσεις πανικού στην Ελλάδα και στους δρόμους της Αθήνας επικρατεί η καθημερινότητα, αναφέρει δημοσίευμα του Spiegel OnLine. «Πυκνώνουν όμως οι ενδείξεις, ότι η χώρα απασχολείται όλο και περισσότερο με το δυσάρεστο ερώτημα μίας εξόδου από την Ευρωζώνη. Επιπλέον, κυκλοφορούν φήμες που προκαλούν ανησυχία στη χώρα», προσθέτει το δημοσίευμα.

Ο επικεφαλής μίας μεγάλης βιομηχανικής επιχείρησης δήλωσε στο Spiegel OnLine ότι έχει λάβει τα πρώτα προληπτικά μέτρα, αυξάνοντας τις αγορές πρώτων υλών κατά 25%. Το ίδιο κάνουν και άλλες επιχειρήσεις τώρα, είπε ο ίδιος, «ώστε να μπορούν τα μηχανήματα να δουλεύουν και σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης».
Ο Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κώστας Λουράντος δήλωσε ότι τα φαρμακεία έχουν επαρκή αποθέματα φαρμάκων, προσθέτοντας ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις πανικού των πελατών τους.
Το βέβαιο είναι, συνεχίζει το δημοσίευμα, ότι εδώ και μέρες υπάρχει νευρικότητα στην Ελλάδα μία αυξανόμενη νευρικότητα σχετικά με τις καταθέσεις. Μόνο την Πέμπτη, οι εκροές καταθέσεις ανήλθαν σε περίπου 1 δις. ευρώ, σύμφωνα με τραπεζικές πηγές, αναφέρει το Spiegel.

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.