Quantcast
Σταθάκης: Επίθεση στον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ για τις δηλώσεις του σχετικά με το ΕΣΠΑ - enikonomia.gr
share

Σταθάκης: Επίθεση στον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ για τις δηλώσεις του σχετικά με το ΕΣΠΑ

δημοσιεύτηκε:

Παντελή άγνοια σχετικά με τις διαδικασίες υλοποίησης και λειτουργίας των προγραμμάτων ΕΣΠΑ και τους όρους διεξαγωγής της διαπραγμάτευσης με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, καταλογίζει ο τέως υπουργός Οικονομίας, υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Σταθάκης, στον πρόεδρο της ΚΕΔΕ.

 Σε απάντησή του στην ανακοίνωση της ΚΕΔΕ σχετικά με το αίτημα παράτασης του ΕΣΠΑ, καταλογίζει επιπλέον στον πρόεδρο της Ένωσης, Γιώργο Πατούλη, διαρκή προσπάθεια υποβάθμισης του θεσμού της ΚΕΔΕ σε εκπρόσωπο της ΝΔ. “Απαιτούμε από τον κ. Πατούλη να σταματήσει να υποβαθμίζει τον ρόλο της ΚΕΔΕ σε κομματικό φέουδο και να υπονομεύει, με τις άστοχες παρεμβάσεις του, την διαδικασία διαπραγμάτευσης για την παράταση του ΕΣΠΑ”, σημειώνει ο κ. Σταθάκης.

 Ο τέως υπουργός Οικονομίας επαναλαμβάνει όλες τις κινήσεις στις οποίος προέβη η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με το αίτημα για παράταση της κοινοτικής συμμετοχής στα προγράμματα ΕΣΠΑ της περιόδου 2007 – 2013 και σημειώνει πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεσμεύεται ότι η νέα κυβέρνησή του θα προχωρήσει άμεσα σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, ώστε το αίτημα να εξεταστεί και να ικανοποιηθεί το συντομότερο δυνατό.

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.