Quantcast
Σταϊκούρας: Θα υπάρξουν επιπλέον μέτρα στήριξης; - enikonomia.gr
share

Σταϊκούρας: Θα υπάρξουν επιπλέον μέτρα στήριξης;

δημοσιεύτηκε:

Για το εάν θα ληφθούν κάποια επιπρόσθετα μέτρα στήριξης για τους πολίτες πέραν τις επιδοτήσεις που δίνονται σε φυσικό αέριο και σε ηλεκτρικό ρεύμα ρωτήθηκε μεταξύ άλλων ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας από δημοσιογράφο τηλεοπτικής εκπομπής της ΕΡΤ3.
Ο υπουργός είπε ότι χρειάζεται ψυχραιμία και για να απαντήσει επί τούτου πρέπει να έχει καλύτερη χαρτογράφηση της κατάστασης που διαμορφώνει η ρωσο-ουκρανική κρίση. Και αυτό διότι η κυβέρνηση δεν γνωρίζει την ένταση και την έκταση του προβλήματος.

” Aκουσα προηγουμένως συναδέλφους Πανεπιστημιακούς να εκφράζουν τον προβληματισμό τους , την αγωνία τους, την αμφιβολία τους για το πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση. Όταν συνεπώς δεν έχουμε κάποια λίγο πιο σίγουρα δεδομένα για να μπορούμε να τα αξιολογήσουμε ,δεν μπορούμε να λάβουμε συγκεκριμένες πρωτοβουλίες”, τόνισε

Στην συνέχεια εάν βρίσκεται στις σκέψεις του υπουργείου Οικονομικών κάτι τέτοιο. Πρέπει να δούμε τι θα γίνει σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Γιατί θα πρέπει να έχουμε δημοσιονομικό χώρο, για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε σε συγκεκριμένες παρεμβάσεις. Ένα πανευρωπαϊκό πρόβλημα απαιτεί και πανευρωπαϊκές λύσεις “.
“Εμείς όπως έχουμε πει ανάλογα με το δημοσιονομικό χώρο που θα έχουμε είμαστε διατεθειμένοι να βοηθήσουμε και το έχουμε ήδη πράξει”, σημείωσε μεταξύ άλλων .

Δείτε παρακάτω το σχετικό ΒΙΝΤΕΟ


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.