Quantcast
Στην Αθήνα στις 7- 8 Δεκεμβρίου το Equity Investment Forum - enikonomia.gr
share

Στην Αθήνα στις 7- 8 Δεκεμβρίου το Equity Investment Forum

δημοσιεύτηκε:

Πρόσκληση σε επιχειρηματίες με φιλόδοξες και δυναμικές επιχειρηματικές προτάσεις που αναζητούν χρηματοδότηση ή διεθνείς συνεργασίες, απευθύνουν το Χρηματιστήριο Αθηνών, Οργανισμός Enterprise Greece, η Ένωση Ελληνικών Εταιρειών Επιχειρηματικών Κεφαλαίων (HVCA), το Ταμείο Ανάπτυξης Νέας Οικονομίας (ΤΑΝΕΟ Α.Ε.) και το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ, συντονιστής του Enterprise Europe Network – Hellas.

 Οι πέντε Οργανισμοί ενώνουν τις δυνάμεις τους και διοργανώνουν το Equity Investment Forum στην Αθήνα, στις 7-8 Δεκεμβρίου 2015, με κύριο σκοπό την ενημέρωση και υποστήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων σε θέματα που αφορούν τη χρηματοδότηση σε όλα τα στάδια της ανάπτυξής τους: από την εκκίνηση της επιχείρησης έως την εισαγωγή της στο Χρηματιστήριο.

 Σημειώνεται, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, ότι το Forum αποτελεί μετεξέλιξη του επιτυχημένου «International Venture Capital & Private Equity Forum», το οποίο υλοποιούνταν συνεχώς επί 12 έτη.

 Στη φετινή διοργάνωση, η οποία τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, τιμώμενη χώρα είναι το Ισραήλ.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.