Quantcast
Στην υπουργική σύνοδο του ΟΟΣΑ για την κοινωνική πολιτική Αχτσιόγλου - Φωτίου - enikonomia.gr
share

Στην υπουργική σύνοδο του ΟΟΣΑ για την κοινωνική πολιτική Αχτσιόγλου – Φωτίου

δημοσιεύτηκε:

Στην υπουργική σύνοδο του ΟΟΣΑ για την κοινωνική πολιτική, στην οποία η χώρα μας θα κατέχει την αντιπροεδρία, θα συμμετάσχουν η υπουργός Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου και η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου.

Η σύνοδος θα πραγματοποιηθεί στις 14 και 15 Μαΐου 2018 στο Μόντρεαλ, υπό την προεδρία του Καναδού υπουργού, αρμόδιου για θέματα Κοινωνικής Πολιτικής, ενώ θέσεις αντιπροέδρων θα κατέχουν, μαζί με την Ελλάδα, η Πορτογαλία και η Σουηδία.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, οι εργασίες της συνόδου θα εξετάσουν τον ρόλο της κοινωνικής πολιτικής στην επίτευξη ανάπτυξης, χωρίς αποκλεισμούς, καθώς και τις σύγχρονες και μελλοντικές προκλήσεις των συστημάτων κοινωνικής προστασίας.

Στο πλαίσιο της συνόδου, η κ. Αχτσιόγλου και η κ. Φωτίου θα ανταλλάξουν απόψεις και καλές πρακτικές με ομολόγους τους και θα συμμετάσχουν σε συζητήσεις με αντικείμενο την αγορά εργασίας, το δημογραφικό, την αντιμετώπιση των ανισοτήτων και την εξάλειψη των διακρίσεων στους εργασιακούς χώρους.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.