Quantcast
Στο 100% η αποζημίωση για εργαζομένους σε τράπεζες που τέθηκαν σε ειδική εκκαθάριση - enikonomia.gr
share

Στο 100% η αποζημίωση για εργαζομένους σε τράπεζες που τέθηκαν σε ειδική εκκαθάριση

δημοσιεύτηκε:

Στο 100% θα δοθεί η αποζημίωση σε πρώην εργαζόμενους τραπεζών που τέθηκαν σε ειδική εκκαθάριση, όπως προκύπτει από σχετική υπουργική απόφαση του υπουργείου Οικονομικών.

Υπενθυμίζεται ότι είχε δοθεί το 80% της αποζημίωσής στους παραπάνω εργαζόμενους και εκκρεμούσε εδώ και 10 χρόνια το υπόλοιπο ποσό. Με απόφαση λοιπόν του υπουργού Οικονομικών, Χρήστου Σταϊκούρα θα τους καταβληθεί κανονικά καθώς αποτελούσε κυβερνητική δέσμευση.
Η δήλωση Σταϊκούρα
Ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας δήλωσε σχετικά με την υπογραφή της Απόφασης για την καταβολή του συνόλου της αποζημίωσης στους πρώην εργαζομένους πιστωτικών ιδρυμάτων που τέθηκαν σε ειδική εκκαθάριση τα εξής: «Με Απόφαση του Υπουργού Οικονομικών που υπεγράφη σήμερα, ολοκληρώνεται η διευθέτηση του ζητήματος καταβολής του 100% – δηλαδή, ολόκληρης – της αποζημίωσης στους πρώην εργαζομένους σε πιστωτικά ιδρύματα που τέθηκαν σε ειδική εκκαθάριση και οι οποίοι, μέχρι σήμερα, είχαν λάβει το 80% της αποζημίωσης αυτής.
Έτσι, υλοποιείται η δέσμευσή μας να υπάρξει, ανάλογα με τις χρηματοροές της Ενιαίας Ειδικής Εκκαθάρισης, προσαρμογή έως την πλήρη καταβολή της νόμιμης αποζημίωσης στους πρώην εργαζομένους σε πιστωτικά ιδρύματα που τέθηκαν σε ειδική εκκαθάριση».


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.