Quantcast
Σύγκρουση για το ασφαλιστικό - enikonomia.gr
share

Σύγκρουση για το ασφαλιστικό

δημοσιεύτηκε:

Το νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό έχει προκαλέσει σκληρή αντιπαράθεση μεταξύ της κυβέρνηση και της αξιωματικής αντιπολίτευσης .

Το Μαξίμου ανεβάζοντας τους τόνους κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη, χωρίς ωστόσο να τον κατονομάσει, για τις πολιτικές που ακολούθησε την περίοδο που ήταν υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης .

«Αυτοί που γονάτισαν τον τόπο, αυτοί που δεν πρόλαβαν να απολύσουν 15.000 ανθρώπους και να εξαφανίσουν τις επικουρικές συντάξεις, με χοντρά ψέματα υπόσχονται σήμερα ευημερία στους πολίτες από ένα τηλεφωνικό κέντρο Siemens αξίας 120.000 ευρώ που έλαβαν ως δώρο. Αλλά κανείς σε αυτό τον τόπο δεν είναι χθεσινός»

Είχε προηγηθεί η ανακοίνωση της ΝΔ στην οποία κατηγορούσε την κυβέρνηση για «ανύπαρκτο κοινωνικό κράτος» τονίζοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ « πολεμά την ανάπτυξη» τιμωρώντας τους πολίτες με περικοπές σε μισθούς και συντάξεις και αυξήσεις στις εισφορές. , η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, καταργεί το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα που θέσπισε η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και αποτελεί την πιο σύγχρονη, διαφανή, αποτελεσματική μέθοδο κοινωνικής προστασίας.

«Η Ελλάδα καθίσταται ολοταχώς η μοναδική Ευρωπαϊκή χώρα δίχως σύγχρονο σύστημα κοινωνικής προστασίας και συνοχής. Βαδίζουμε ολοταχώς προς φτωχοποίηση μεγάλων στρωμάτων της ελληνικής κοινωνίας. Η Νέα Δημοκρατία θα παρουσιάσει σύντομα το εναλλακτικό σχέδιό της για το ασφαλιστικό» τονίζει σε ανακοίνωση της η ΝΔ

 

Πηγή: real.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.