Quantcast
Συναντήσεις Τσακαλώτου - Σταθάκη με Σόιμπλε, Λιου, Ντράγκι, Λαγκάρντ και Ντάισελμπλουμ - enikonomia.gr
share

Συναντήσεις Τσακαλώτου – Σταθάκη με Σόιμπλε, Λιου, Ντράγκι, Λαγκάρντ και Ντάισελμπλουμ

δημοσιεύτηκε:

Συναντήσεις με όλους τους βασικούς «παίκτες» που καθορίζουν τις αποφάσεις για την αξιολόγηση του ελληνικού προγράμματος θα έχουν σήμερα και αύριο στην Ουάσιγκτον ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος και ο υπουργός Οικονομίας, Γιώργος Σταθάκης.

Οι δύο άνδρες θα έχουν σήμερα διαδοχικές συναντήσεις με τον Γερμανό και τον Αμερικανό υπουργό Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και Τζακ Λιου, καθώς και με τον Πρόεδρο της ΕΚΤ, Μάριο Ντράγκι, ενώ νωρίτερα συνάντησαν τον Γάλλο υπουργό Οικονομικών, Μισέλ Σαπέν.

Ο κ. Τσακαλώτος θα συναντηθεί  σήμερα και με τη γενική διευθύντρια του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ, ενώ αύριο θα δει τον Πρόεδρο του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ.

  

 Η ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών

  

Οι υπουργοί Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος και Οικονομίας, Ανάπτυξης & Τουρισμού Γιώργος Σταθάκης, που βρίσκονται στην Ουάσιγκτον για την Εαρινή Σύνοδο του ΔΝΤ, θα έχουν σήμερα, Παρασκευή 15/04 τις εξής συναντήσεις:

 13.30 με τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

 14.55 με τον Υπουργό Οικονομικών των ΗΠΑ, Τζακ Λιου.

 17.00 με τον πρόεδρο της ΕΚΤ, Μάριο Ντράγκι.

 Επίσης, ο κ. Τσακαλώτος θα έχει σήμερα συνάντηση με  τη Γενική Διευθύντρια του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ (19:00) και αύριο Σάββατο 16/04/2016, με τον πρόεδρο του Eurogroup Γερούν Ντάισλεμπλουμ (13:30).

Ο κ. Σταθάκης θα συναντηθεί και με την υφυπουργό για την Οικονομική Ανάπτυξη, την Ενέργεια και το Περιβάλλον των ΗΠΑ Κάθριν Νοβέλι.

Νωρίτερα σήμερα το πρωί οι δυο υπουργοί συναντήθηκαν με τον Γάλλο υπουργό Οικονομικών Μισέλ Σαπέν.

* Όλες οι ώρες των συναντήσεων είναι τοπικές.

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.