Quantcast
Συνάντηση Γεωργιάδη με τον πρόεδρο του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου με "μενού" τις επενδύσεις - enikonomia.gr
share

Συνάντηση Γεωργιάδη με τον πρόεδρο του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου με “μενού” τις επενδύσεις

δημοσιεύτηκε:

«Η Γερμανία μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στη νέα Ελλάδα, την Ελλάδα που θα έλθουν νέες ιδιωτικές επενδύσεις» δήλωσε ο πρόεδρος του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου, Κωνσταντίνος Μαραγκός στη συνάντηση που είχε με τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ‘Αδωνι Γεωργιάδη.

Μετά τη συνάντηση ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε ότι «σκοπός μας είναι να ενισχύσουμε όσο μπορούμε περισσότερο τις Ελληνογερμανικές σχέσεις στο επενδυτικό και εμπορικό επίπεδο και γι’ αυτό το λόγο σκοπεύουμε τους αμέσως επόμενους μήνες να προχωρήσουμε σε συγκεκριμένες δράσεις που θα επιτρέψουν τους ενδιαφερόμενους επενδυτές από τη Γερμανία να βρουν τον τρόπο να επενδύσουν στην Ελλάδα».

Από την πλευρά του ο κ. Μαραγκός δήλωσε «είναι πάρα πολύ νευραλγική η θέση του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, τη στιγμή αυτή, γιατί πραγματικά μόνο μέσα από τις επενδύσεις μπορεί να δοθεί η δυνατότητα στην Ελλάδα να ανακάμψει τόσο οικονομικά όσο – θα έλεγα αυτό είναι ακόμη πιο σημαντικό – κοινωνικά, δημιουργώντας θέσεις εργασίας. Εμείς ως Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο θα στηρίξουμε το έργο του γιατί θεωρούμε ότι η Γερμανία μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στη νέα Ελλάδα, την Ελλάδα που θα έλθουν νέες ιδιωτικές επενδύσεις». Στη συνάντηση μετείχε και το μέλος του διοικητικού συμβουλίου του επιμελητηρίου Γεώργιος Πατεράκης και ο γενικός διευθυντής Αθανάσιος Κελέμης.


Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.