Quantcast
Συνάντηση Τσίπρα - Στουρνάρα: Στο επίκεντρο κόκκινα δάνεια και πλειστηριασμοί - enikonomia.gr
share

Συνάντηση Τσίπρα – Στουρνάρα: Στο επίκεντρο κόκκινα δάνεια και πλειστηριασμοί

δημοσιεύτηκε:

Συνάντηση με τον  διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας, Γιάννη Στουρνάρα θα έχει σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας.

Αξιοσημείωτο είναι δε πως αυτή η συνάντηση είναι η πρώτη που γίνεται μετά το 2016 μεταξύ του κ. Τσίπρα και του κ.Στουρνάρα και αυτή θα πραγματοποιηθεί  στην Τράπεζα της Ελλάδος . Σημειώνεται πως τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα συνοδεύουν η Έφη Αχτσιόγλου, ο τομεάρχης Οικονομικών ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ,  Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και συντονιστής οικονομικού κύκλου ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Χαρίτσης, ο τομεάρχης Ανάπτυξης ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Γιώργος Χουλιαράκης, πρ. αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών και ο Μιχάλης Καλογήρου, διευθυντής γραφείου Προέδρου ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Ποια θέματα συζητηθούν

Θέματα που σχετίζονται με τους πλειστηριασμούς, τα κόκκινα δάνεια και την προστασία της πρώτης κατοικίας αναμένεται να θέσει επί τάπητος ο ΣΥΡΙΖΑ στον κ. Στουρνάρα.  Επίσης θα υπάρξει και εκτενής ενημέρωση για την πορεία της ελληνικής οικονομίας. Ενώ τις  επόμενες ημέρες ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ θα παρουσιάσει εκτενώς τη πρόταση του για τα ζητήματα της προστασίας της πρώτης κατοικίας και της ρύθμισης χρεών.

 

 

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.