Quantcast
Συντάξεις Ιουνίου: Την Τρίτη ολοκληρώνεται η καταβολή τους - Πότε θα γίνουν οι πληρωμές Ιουλίου - enikonomia.gr
share

Συντάξεις Ιουνίου: Την Τρίτη ολοκληρώνεται η καταβολή τους – Πότε θα γίνουν οι πληρωμές Ιουλίου

δημοσιεύτηκε:

Αύριο, Δευτέρα 29 Μαΐου και την Τρίτη 30 Μαΐου θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις μηνός Ιουνίου 2023 των υπόλοιπων ασφαλιστικών ταμείων στους δικαιούχους.

Συγκεκριμένα, αύριο Δευτέρα 29 Μαΐου 2023 θα καταβάλουν οι τέως φορείς  ΙΚΑ- ΕΤΑΜ, τράπεζες , ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΑ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ο ΟΤΕ και το Δημόσιο τις συντάξεις στους  ασφαλισμένους  των οποίων ο ΑΜΚΑ λήγει σε 1,3,5,7,9. Ενώ την Τρίτη 30 Μαΐου 2023 θα πληρώσουν οι τέως φορείς ΙΚΑ- ΕΤΑΜ, τράπεζες , ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΑ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ο ΟΤΕ και το Δημόσιο τις κύριες και επικουρικές συντάξεις των ασφαλισμένων των οποίων ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 0,2,4,6,8. Υπενθυμίζεται πως η καταβολή των συντάξεων ξεκίνησε στις 26 Μαΐου.

Συντάξεις Ιουλίου 2023: Πότε θα αρχίσει η καταβολή τους

Από τις 27 Ιουνίου αναμένεται να αρχίσει η καταβολή των κύριων και των επικουρικών συντάξεων μηνός Ιουλίου στους ασφαλισμένους. Αναλυτικά:

Την Τρίτη 27 Ιουνίου 2023 θα καταβάλουν ο ΟΑΕΕ, ο ΟΓΑ, το ΕΤΑΑ (μη Μισθωτών) και το  ΝΑΤ τις συντάξεις.

Με βάση τον ΑΜΚΑ των ασφαλισμένων θα πληρωθούν οι συντάξεις στους ασφαλισμένους του Δημοσίου και του ΙΚΑ. Δηλαδή:

  • Την Τετάρτη 28 Ιουνίου 2023 το Δημόσιο θα πληρώσει τις συντάξεις των ασφαλισμένων των οποίων ο ΑΜΚΑ λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9 και το ΙΚΑ  τις συντάξεις των ασφαλισμένων των οποίων  ο ΑΜΚΑ λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9.
  • Την Πέμπτη 29 Ιουνίου 2023 το ΙΚΑ καταβάλλει τις συντάξεις των οποίων ο ΑΜΚΑ λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8 και το Δημόσιο τις συντάξεις των ασφαλισμένων των οποίων ο ΑΜΚΑ λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8.

Επισημαίνεται ότι οι συντάξεις των υπόλοιπων ασφαλιστικών ταμείων του ΕΦΚΑ (Μισθωτών) αλλά και οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος θα καταβληθούν με βάση με τον ΑΜΚΑ, τις ίδιες ημερομηνίες (28-29)

 

 

 

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.