Quantcast
ΣΥΡΙΖΑ: Αντί για μέτρα για το ρεύμα, ο κ. Σκρέκας λέει "μην ξεχνάτε φώτα και θερμοσίφωνα αναμμένα" - enikonomia.gr
share

ΣΥΡΙΖΑ: Αντί για μέτρα για το ρεύμα, ο κ. Σκρέκας λέει “μην ξεχνάτε φώτα και θερμοσίφωνα αναμμένα”

δημοσιεύτηκε:

Σφοδρή επίθεση κατά του υπουργού Ενέργειας και Περιβάλλοντος, Κώστα Σκρέκα για το θέμα της επιδότησης ηλεκτρικής ενέργειας εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Όπως είπε ο ΣΥΡΙΖΑ «Ο κ. Σκρέκας όταν μιλάει ή θα λέει ψέματα ή θα προκαλεί τους πολίτες», . «Τέλος Σεπτεμβρίου υποστήριζε ότι η αύξηση στους λογαριασμούς του ρεύματος θα είναι δύο-τρία ευρώ, οι λογαριασμοί όμως έρχονται τρεις- τέσσερις φορές αυξημένοι», τόνισε.

«Σήμερα όμως κατάφερε να εξοργίσει τον κόσμο με όσα είπε. Αντί για μέτρα προστασίας πρότεινε στους πολίτες να μην ξεχνάνε ανοιχτό τον θερμοσίφωνα και τα φώτα», υπογράμμισε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και πρόσθεσε : «Το να υποτιμά με τόσο χυδαίο τρόπο ο υπουργός τη νοημοσύνη πολιτών, που βρίσκονται σήμερα σε οικονομικό αδιέξοδο, δείχνει τον βαθμό της ηθικής παρακμής της κυβέρνησης Μητσοτάκη».

«Η κοινωνία απαιτεί άμεσες πρωτοβουλίες: Παρέμβαση στην τιμολογιακή πολιτική για την μείωση της τιμής του ρεύματος. Μείωση του ΕΦΚ σε καύσιμα και φυσικό αέριο. Άμεση αύξηση του βασικού μισθού στα 800 ευρώ. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει δείξει ότι ούτε θέλει ούτε μπορεί να υπερασπιστεί την κοινωνία απέναντι στην ακρίβεια. Έχει έρθει η ώρα να φύγουν», κατέληξε .

Η δήλωση του Κώστα Σκρέκα

Ο υπουργός Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας, μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 “Καλημέρα Ελλάδα”, την Πέμπτη, δήλωσε πως “η προσπάθεια θα πρέπει να είναι η εξοικονόμηση ενέργειας. Που καταλαβαίνουμε βέβαια ότι αυτό μπορεί να είναι ανελαστικό για πολλά νοικοκυριά. Παρ’ όλα αυτά η προσπάθεια θα πρέπει να είναι η εξοικονόμηση. Δηλαδή δεν ξεχνάμε τον θερμοσίφωνα, δεν αφήνουμε ακόμη και ένα φως ανοιχτό. Όλα αυτά τελικά κοστίζουν στην τσέπη”.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.