Quantcast
Σύσκεψη για την επιτάχυνση αδειοδότησης των επιχειρηματικών πάρκων - enikonomia.gr
share

Σύσκεψη για την επιτάχυνση αδειοδότησης των επιχειρηματικών πάρκων

δημοσιεύτηκε:

Η απλοποίηση και επιτάχυνση της διαδικασίας αδειοδότησης των επιχειρηματικών πάρκων, καθώς και η προώθηση πρωτοβουλιών προκειμένου να λυθούν χρονίζοντα ζητήματα και να αξιοποιηθεί ο θεσμός σε όλη την έκτασή του τέθηκαν στο τραπέζι της συνάντησης που είχε σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Βιομηχανίας Στέργιος Πιτσιόρλας στη Δυτική Αττική, με εκπροσώπους του Συνδέσμου Βιομηχανιών Αττικής και Πειραιώς (ΣΒΑΠ) και των δήμων Ασπροπύργου, Ελευσίνας, Μάνδρας-Ειδυλλίας και Φυλής-‘Ανω Λιοσίων.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομίας, προηγήθηκε επίσκεψη-αυτοψία του αναπληρωτή υπουργού Βιομηχανίας στα επιχειρηματικά πάρκα ΒΙΠΑΝΟΤ-Βαμβακιάς και σε άτυπες βιομηχανικές συγκεντρώσεις της ευρύτερης περιοχής.

«Η περιοχή αποτελεί την καρδιά της παραγωγής στην Ελλάδα και με την ανάπτυξη του λιμανιού του Πειραιά αποκτά ιδιαίτερη δυναμική. Επομένως θα πρέπει να υπάρξει πρόνοια και για την ποιότητα ζωής των κατοίκων και για την καλύτερη λειτουργία των επιχειρήσεων, μακριά από αντιλήψεις που διαιωνίζουν την υφιστάμενη κατάσταση, με το βλέμμα στραμμένο στις αναπτυξιακές προοπτικές της Δυτικής Αττικής και γενικότερα της χώρας» ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Βιομηχανίας Στέργιος Πιτσιόρλας.

Όπως συμφωνήθηκε, αντίστοιχη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στα τέλη Ιανουαρίου, προκειμένου να γίνει αναλυτική ενημέρωση σε σχέση με τις εξελίξεις ως προς τα θέματα που τέθηκαν από τους φορείς και τους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης και την πορεία επίλυσης των εμποδίων που υπάρχουν.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.