Quantcast
Συστάθηκε επιστημονικό συμβούλιο Ελλάδας - Κύπρου: Κόκκινα δάνεια και ληξιπρόθεσμα στο "μενού" της πρώτης συνεδρίασης - enikonomia.gr
share

Συστάθηκε επιστημονικό συμβούλιο Ελλάδας – Κύπρου: Κόκκινα δάνεια και ληξιπρόθεσμα στο “μενού” της πρώτης συνεδρίασης

δημοσιεύτηκε:

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση του επιστημονικού συμβουλίου Ελλάδος – Κύπρου. Το νεοσυσταθέν επιστημονικό συμβούλιο απαρτίζεται από νομικούς συμβούλους , πιστοποιημένους οικονομολόγους , ορκωτούς λογιστές και πιστοποιημένους εκτιμητές.

Κατά τη διάρκεια της πρώτης συνεδρίασης έγινε ευρεία ανταλλαγή απόψεων και τέθηκαν οι βάσεις για την εναρμόνιση τακτικών και επιστημονική αντιμετώπιση του θέματος των κόκκινων δανείων και των ληξιπρόθεσμων οφειλών.

Συμφωνήθηκε μέχρι τον ορισμό του χρόνου της δεύτερης συνεδρίασης να συσταθούν ομάδες εργασίας που θα επεξεργαστούν και θα προωθήσουν προς συζήτηση εξειδικευμένα θέματα που προκύπτουν κατά την δικαστική και εξωδικαστική αντιμετώπιση απαιτήσεων που προκύπτουν από ληξιπρόθεσμες τραπεζικές οφειλές.


Επικεφαλής των εκάστοτε συνεδριάσεων ετέθησαν οι κ.κ Κρητικός Ευάγγελος πιστοποιημένος οικονομολόγος και πρόεδρος της Εθνικής Ομοσπονδίας Ενώσεων Προστασίας Πολιτών Καταναλωτών δανειοληπτών και ο κ. Μελάς Κωνσταντίνος νομικός και πρόεδρος του Συνδέσμου Προστασίας Δανειοληπτών Τραπεζών Κύπρου.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.