Quantcast
ΤΧΣ: Ο Radovan Jelasity νέο μη εκτελεστικό του Γενικού Συμβουλίου - enikonomia.gr
share

ΤΧΣ: Ο Radovan Jelasity νέο μη εκτελεστικό του Γενικού Συμβουλίου

δημοσιεύτηκε:

Ο Radovan Jelasity είναι το νέο Μη Εκτελεστικό Μέλος του Γενικού Συμβουλίου του TXΣ, σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος Ηλία Καρακίτσου, με πρόταση της Επιτροπής Επιλογής και απόφαση του Υπουργού Οικονομικών, όπως ανακοίνωσε το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας .

Ο διορισμός του λαμβάνει χώρα σύμφωνα με τη διαδικασία του νόμου 3864/10 όπως ισχύει και η θητεία του ορίζεται από την 18η Οκτωβρίου 2016 έως την 30η Ιουνίου 2017. Η σχετική απόφαση του Υπουργού Οικονομικών δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ) με αριθμό φύλλου 558 (τεύχος Υ.Ο.Δ.Δ.) στις 18 Οκτωβρίου 2016.

Ο κ. Radovan Jelasity είναι Διευθύνων Σύμβουλος και Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Erste Bank στη Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Επανέφερε την εν λόγω τράπεζα σε κερδοφορία, ενσωμάτωσε πολλές θυγατρικές στη μητρική τράπεζα και εξυγίανε το δανειακό της χαρτοφυλάκιο των Μη Εξυπηρετούμενων Δανείων σε μονοψήφιο αριθμό. Επιπροσθέτως, ολοκλήρωσε με επιτυχία διάφορες εξαγορές και εφάρμοσε μια νέα συνολική επιχειρηματική στρατηγική για την τράπεζα.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.