Quantcast
Τέρενς Κουίκ: Η επικείμενη συμφωνία είναι μονόδρομος - enikonomia.gr
share

Τέρενς Κουίκ: Η επικείμενη συμφωνία είναι μονόδρομος

δημοσιεύτηκε:

Η επικείμενη συμφωνία είναι μονόδρομος και κινείται μέσα στο πλαίσιο της κοινής γράμμης που χάραξαν οι πολιτικοί αρχηγοί, δήλωσε ο υφυπουργός Επικρατείας Τέρενς Κουΐκ, μετά τη συνεδρίαση του κυβερνητικού συμβουλίου. 

 «Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ σε τέτοιες στιγμές εθνικής υπευθυνότητας δεν θα μπούμε στη λογική της προβοκάτσιας. Η σημερινή συνεργασία του προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνου Καμμένου με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ήταν απόλυτα δομημένη, όπως κάθε φορά, στη βάση της εξαιρετικής κυβερνητικής συνεργασίας μας», δήλωσε ο κ. Κουίκ.

Ο ίδιος παρέπεμψε στις δηλώσεις του προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, Πάνου Καμμένου, κατά την έξοδό του το πρωί από το Μέγαρο Μαξίμου, προσθέτοντας ότι ο κ. Καμμένος, «τώρα είναι και πάλι εδώ, συμμετέχοντας στη συνεδρίαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου».

«Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ έχουμε δηλώσει επανειλημμένα ότι η επερχόμενη συμφωνία είναι μονόδρομος και δουλεύουμε ως κυβερνητικός εταίρος με απόλυτη συνέπεια μέσα στο πλαίσιο του κοινού ανακοινωθέντος των πέντε πολιτικών αρχηγών», κατέληξε ο κ. Κουΐκ.

 

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.