Quantcast
Θα υπάρξει μείωση ΦΠΑ σε βασικά είδη διατροφής; - Η απάντηση Οικονόμου - enikonomia.gr
share

Θα υπάρξει μείωση ΦΠΑ σε βασικά είδη διατροφής; – Η απάντηση Οικονόμου

δημοσιεύτηκε:

Για το εάν είναι στον σχεδιασμό της κυβέρνησης η μείωση του ΦΠΑ σε βασικά είδη διατροφής ρωτήθηκε μεταξύ άλλων ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

“Όποια οικονομικά μέτρα η κυβέρνηση είχε να ανακοινώσει για τη στήριξη των εισοδημάτων και για τον μετριασμό των επιπτώσεων της ακρίβειας στους πολίτες τα έχει ανακοινώσει”, απάντησε ο κ. Οικονόμου.

“Σταθμίζουμε συνεχώς τα γεγονότα. Έχουμε εξηγήσει πολλές φορές γιατί δεν προκρίνουμε την αξιοποίηση φορολογικών εργαλείων στην αντιμετώπιση των επιπτώσεων των ανατιμήσεων. Και με αυτή την πολιτική ενίσχυσης των πιο ευάλωτων, τα αποτελέσματά τους τις επόμενες εβδομάδες θα αρχίσουν να τα βλέπουν στην τσέπη τους οι πολίτες που θα εισπράξουν τα μέτρα αυτά που ανακοίνωσε η κυβέρνηση”, πρόσθεσε και τόνισε ότι “με την οριζόντια στήριξη σε ό,τι αφορά το ηλεκτρικό ρεύμα. Με τη στήριξη που θα επιφέρει μείωση για μια πολύ μεγάλη περίμετρο συμπολιτών μας στις τιμές των καυσίμων και βέβαια με τη συνέχιση μιας πολιτικής που βγάζει φόρους και ασφαλιστικές εισφορές από τις πλάτες των πολιτών, συνεχίζουμε καθημερινά να δίνουμε την μάχη προσπαθώντας να μετριάσουμε τις επιπτώσεις των διεθνών ανατιμήσεων”.

Δείτε παρακάτω το σχετικό ΒΙΝΤΕΟ:


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.