Quantcast
Βρούτσης: Ακόμη ένα μπάλωμα η τροπολογία για τις συντάξεις χηρείας - enikonomia.gr
share

Βρούτσης: Ακόμη ένα μπάλωμα η τροπολογία για τις συντάξεις χηρείας

δημοσιεύτηκε:

«Μετά τη γενιά των εργαζομένων των 360 ευρώ, το νέο κατόρθωμα της Κυβέρνησης Τσίπρα – Καμμένου είναι οι συνταξιούχοι των 360 ευρώ» επεσήμανε ο Τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κυκλάδων,Γιάννης Βρούτσης αναφερόμενος στη σχετική τροπολογία που κατέθεσε η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εργασίας.

Ο κ. Βρούτσης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Πέρασαν 20 μήνες από την ψήφιση του διάτρητου ασφαλιστικού νόμου Κατρούγκαλου και οι συνεχείς αλλαγές του – 19 μέχρι σήμερα – επιβεβαιώνουν την προχειρότητα και την αναποτελεσματικότητά του.

Η τροπολογία για τις συντάξεις χηρείας αποτελεί ένα ακόμη μπάλωμα, που ούτε λύση δίνει, ούτε επουλώνει τις βαθιές πληγές των αδικιών που έχουν ανοίξει ο κ. Κατρούγκαλος και η κα Αχτσιόγλου, με δραματικές επιπτώσεις για την κοινωνία και την οικονομία.

Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εργασίας, στην προσπάθειά της να αποποιηθεί των ευθυνών της και να αποφύγει τη σκληρή κριτική των δικαιούχων συντάξεων χηρείας, που υφίστανται την καταστροφή των επιλογών της, κατέθεσε την τελευταία στιγμή τροπολογία με στόχο να αποφύγει τη συζήτηση στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής.

Η μέθοδος αυτή δεν μας εκπλήσσει. Είτε θα λένε ψέματα, είτε θα ρίχνουν αλλού τις ευθύνες, είτε θα κρύβονται. Όμως, ό,τι και αν κάνουν, οι συνταξιούχοι, οι εργαζόμενοι και οι άνεργοι γνωρίζουν το πραγματικό πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ.

Έτσι, μετά τη γενιά των εργαζομένων των 360 ευρώ, το νέο κατόρθωμα της Κυβέρνησης Τσίπρα – Καμμένου είναι οι συνταξιούχοι των 360 ευρώ».


Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας εδώ


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.