Quantcast
Βρούτσης: Σπάει κάθε ρεκόρ η αύξηση των χρεών προς τα Ταμεία - enikonomia.gr
share

Βρούτσης: Σπάει κάθε ρεκόρ η αύξηση των χρεών προς τα Ταμεία

δημοσιεύτηκε:

“Ακόμη μία δυσάρεστη έκπληξη” χαρακτήρισε ο τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της ΝΔ, Γιάννης Βρούτσης τα στοιχεία για τα ληξιπρόθεσμα χρέη προς τα ασφαλιστικά ταμεία.

Ο ίδιος αναφέρει χαρακτηριστικά πως “τα στοιχεία της πρώτης τριμηνιαίας έκθεσης προόδου εργασιών του ΚΕΑΟ αποκαλύπτουν τις αρνητικές εξελίξεις στο πεδίο των ληξιπροθέσμων οφειλών προς τα ασφαλιστικά ταμεία, καθώς και την “κατάρρευση” της ρύθμισης των 100 δόσεων.

Το πρώτο τρίμηνο του 2017, μεταφέρθηκαν στο ΚΕΑΟ, εκκρεμούσες οφειλές από τα ασφαλιστικά ταμεία, με αποτέλεσμα η εικόνα των ληξιπροθέσμων – όπως εμφανίζεται σήμερα στο ΚΕΑΟ – να είναι πλήρως απογοητευτική. Μόλις, μέσα σε 3 μήνες (Δεκέμβριος του 2016), έφτασαν στα 18,528 δις ευρώ. Δηλαδή αυξήθηκαν κατά 990.000.000 ευρώ, σπάζοντας κάθε ρεκόρ.

Η ανερμάτιστη πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, έχει πλέον εξαντλήσει πολίτες και επιχειρήσεις, με ολέθρια αποτελέσματα.

Παλινωδίες, σύγχυση, λάθη, παραλείψεις και ιδεοληψίες, έχουν οδηγήσει τους ασφαλισμένους σε απόγνωση και το ασφαλιστικό στον “αέρα”».


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.