Quantcast
Χαρμς (Επικεφαλής Πρασίνων): Ελπίζω ο Τσίπρας να οδηγήσει τον λαό του σε μεταρρυθμίσεις - enikonomia.gr
share

Χαρμς (Επικεφαλής Πρασίνων): Ελπίζω ο Τσίπρας να οδηγήσει τον λαό του σε μεταρρυθμίσεις

δημοσιεύτηκε:

Με μια εικόνα ξεκίνησε την παρέμβασή της στην ολομέλεια του ΕυρωπαΪκού Κοινοβουλίου, η συνπρόεδρος της ευρωομάδας των Πρασίνων Ρεμπέκα Χαρμς. Έδειξε μια φωτογραφία σε πρωτοσέλιδο γερμανικής εφημερίδας, που έδειχνε έναν αποκαμωμένο Έλληνα συνταξιούχο που είχε πέσει κάτω από την κούραση περιμένοντας στη σειρά έξω από ένα ΑΤΜ.

«Εγώ αυτό συγκράτησα από ολόκληρη την εβδομάδα» είπε η Χαρμς και πρόσθεσε : «Νομίζω ότι αυτή η φωτογραφία απεικονίζει τόσο τα αίτια που οδήγησαν τους Έλληνες στο να ψηφίσουν με 61% «όχι», όσο και τον παραλογισμό της κατάστασης.(…) Όμως, η ελπίδα για την προκοπή είναι συνδεδεμένη με την Ευρωπαϊκή Ένωση. Και αυτό είναι το δικό σας καθήκον», είπε η  Χαρμς απευθυνόμενη προς τον Έλληνα πρωθυπουργό.

« Κύριε Τσίπρα» πρόσθεσε, «αυτήν την στιγμή, είσαστε ο ισχυρότερος πρωθυπουργός της Ελλάδας, τουλάχιστον όσο εγώ μπορώ να θυμηθώ. Ελπίζω λοιπόν ότι, εσείς θα είσαστε εκείνος ο οποίος θα οδηγήσει το λαό του σε μια προοπτική μεταρρυθμίσεων, με τάξη, κάτι που δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα και βεβαίως φέρουν ευθύνη και οι Ευρωπαίοι».

Η επικεφαλής των Πρασίνων τόνισε στη συνέχεια ότι οι λέξεις «μεταρρύθμιση και τρόικα» προκαλούν φόβο, γιατί το μεταρρυθμιστικό πρόγραμμα της τρόικας είναι κάτι που πραγματικά τρομάζει.

 

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.