Quantcast
Υπ. Εσωτερικών: Σύσκεψη για τη βιωσιμότητα του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» - enikonomia.gr
share

Υπ. Εσωτερικών: Σύσκεψη για τη βιωσιμότητα του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι»

δημοσιεύτηκε:

Η βιωσιμότητα του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» βρέθηκε στο επίκεντρο της ευρείας σύσκεψης που συγκάλεσε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Τη σύσκεψη απασχόλησε η ανάγκη συνέχισης του προγράμματος και η σύμβαση εργασίας των εργαζομένων. Κοινός τόπος όλων υπήρξε η αναγνώριση της χρησιμότητας του προγράμματος και η ανάγκη συνέχισης του, ενώ κατέστη γνωστό πως έχει δημιουργηθεί Ομάδα Διοίκησης Έργου (ΟΔΕ) με την συμμετοχή των συναρμόδιων φορέων και εργαζομένων.

Η ΟΔΕ θα συνεδριάσει τις επόμενες ημέρες, με στόχο τέλη Οκτωβρίου να έχει καταλήξει σε προτάσεις που θα συζητηθούν εκ νέου στο προσεχές χρονικό διάστημα.

Στη συνάντηση συμμετείχαν η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας, Θεανώ Φωτίου, ο υφυπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μπαλάφας, ο γενικός γραμματέας Εσωτερικών Κώστας Πουλάκης και ο γενικός διευθυντής της ΚΕΔΕ, Βαγγέλης Πάνου.

Η κ. Φωτίου από την πλευρά της, διαβεβαίωσε τους εργαζόμενους ότι η κυβέρνηση θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο προκειμένου αυτοί να διασφαλιστούν, υπογραμμίζοντας την τεράστια συμβολή του «Βοήθεια στο Σπίτι» στην ανακούφιση και την διευκόλυνση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.