Quantcast
Οι εθελοντές ρωτούν, οι ευρωβουλευτές απαντούν - enikonomia.gr
share

Οι εθελοντές ρωτούν, οι ευρωβουλευτές απαντούν

δημοσιεύτηκε:

Το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα το 2021 κάλεσε Έλληνες εθελοντές από το πανευρωπαϊκό δίκτυο του mazi.eu σε μια σειρά από podcasts με τίτλο «Οι εθελοντές ρωτούν τους ευρωβουλευτές», στο πλαίσιο της συμπλήρωσης 40 ετών από την ένταξη της Ελλάδας στην ΕΕ.

Οι συζητήσεις κινήθηκαν σε διάφορες θεματικές, όπως η πράσινη συμφωνία, ο ευρωπαϊκός προϋπολογισμός, οι εξωτερικές σχέσεις της ΕΕ, η πανδημία και η δημόσια υγεία. Το Γραφείο του ΕΚ στην Ελλάδα υποστήριξε τις δράσεις της κοινότητας εθελοντών του mazi.eu, δημιουργώντας μεταξύ άλλων βίντεο για την κινητοποίηση των νέων και την εγγραφή τους στην πλατφόρμα.

Το mazi.eu ενθαρρύνει όλους τους πολίτες να συμμετέχουν στις δημοκρατικές διαδικασίες και να διεκδικήσουν ένα καλύτερο μέλλον. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ, να ενημερωθείτε για όλες τις δράσεις του δικτύου και να γίνετε ενεργοί εθελοντές.

Δείτε στο βίντεο Έλληνες εθελοντές να εξηγούν τι σημαίνει συμμετοχή τους στο δίκτυο και πώς συμβάλλουν στη διαμόρφωση της Ευρώπης που θέλουν


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.