Quantcast
Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Αμείωτη η στήριξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην Ουκρανία - enikonomia.gr
share

Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Αμείωτη η στήριξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην Ουκρανία

δημοσιεύτηκε:

Επικοινωνία είχε η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι στον οποίο τόνισε ότι η ευρωπαϊκή πορεία της Ουκρανίας έχει ξεκινήσει.  Ο πόλεμος συνεχίζεται για 23η ημέρα.

Η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν ανέφερε σε ανάρτησή της στο Twitter, ότι είχε επικοινωνία με τον πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντιμίρ Ζελένσκι, στον οποίο τόνισε ότι η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας του έχει ξεκινήσει.

«Διαβεβαίωσα τον Πρόεδρο Ζελένσκι για την αμείωτη υποστήριξη της ΕΕ. Η ευρωπαϊκή πορεία της Ουκρανίας έχει τώρα ξεκινήσει. Καιροί σαν αυτοί χρειάζονται όραμα, σταθερότητα και αντοχή ώστε να γίνεται το ένα δύσκολο βήμα μετά το άλλο», σημείωσε. Παράλληλα ανέφερε ότι ενημέρωσε τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι για την εκταμίευση δεύτερης δόσης περίπου 300 εκατομμυρίων ευρώ μακροοικονομικής βοήθειας προς την Ουκρανία.

«Ο γενναίος λαός της Ουκρανίας χρειάζεται αυτά τα χρήματα τώρα. Θα στηρίξει τα οικονομικά της χώρας, καθώς αυτός ο παράλογος πόλεμος μαίνεται ακόμη», υπογράμμισε η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.