Quantcast
Πάρε μέρος στην έρευνα του enikos.gr για το Μέλλον της Ευρώπης - enikonomia.gr
share

Πάρε μέρος στην έρευνα του enikos.gr για το Μέλλον της Ευρώπης

δημοσιεύτηκε:

Το enikos.gr διενεργεί διαδικτυακή έρευνα, στο πλαίσιο της Διάσκεψης για το Μέλλον της Ευρώπης, προκειμένου να καταγράψει τις απόψεις πολιτών για όλα τα μεγάλα θέματα που απασχολούν την επικαιρότητα, με έμφαση στις προσδοκίες όσον αφορά στην ανάληψη δράσης εκ μέρους της ΕΕ, τις κύριες προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Ευρώπη, καθώς και τις προτεραιότητες που πρέπει να τεθούν στο άμεσο μέλλον.

Η Διάσκεψη για το Μέλλον της Ευρώπης αποτελεί μοναδική ευκαιρία για τους Ευρωπαίους πολίτες να συμμετέχουν ενεργά στη διαμόρφωση των προτεραιοτήτων της ΕΕ για την επόμενη ημέρα. Οι πολίτες έχουν τη δυνατότητα, μέσω της Διάσκεψης, να διατυπώσουν τους προβληματισμούς και τις προτάσεις τους για το Μέλλον της Ευρώπης: Για την ευρωπαϊκή δημοκρατία, τις αξίες και τα δικαιώματα, το κράτος δικαίου, την άμυνα και την ασφάλεια, την κλιματική αλλαγή, το περιβάλλον και την υγεία, την ΕΕ στον κόσμο και τη μετανάστευση.

Το enikos.gr γίνεται δίαυλος επικοινωνίας και μέσω της έρευνας που διενεργεί, συλλέγει τις απόψεις πολιτών και τις διοχετεύει στην Ε.Ε. Δίνεται έτσι η δυνατότητα σε όποιον το επιθυμεί να απαντήσει σε καίρια ερωτήματα και να συμβάλει στη διαμόρφωση του κοινού μας μέλλοντος.

Για να λάβετε μέρος στην έρευνα του enikos.gr πατήστε ΕΔΩ

Η έρευνα ολοκληρώνεται την Παρασκευή 15 Απριλίου 2022 στις 17:00.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.