Quantcast
Τι ισχύει με τις εκπτώσεις στις άλλες χώρες της Ε.Ε. - enikonomia.gr
share

Τι ισχύει με τις εκπτώσεις στις άλλες χώρες της Ε.Ε.

δημοσιεύτηκε:

Σε λίγες ημέρες λήγουν οι ενδιάμεσες εκπτώσεις. Σημειώνεται ότι καταναλωτές μπορούν έως τις 15 Μάϊου να βρουν προσφορές στα καταστήματα, στο πλαίσιο των ενδιάμεσων εκπτώσεων. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να γνωρίζουν ότι:

  • Κατά τη διάρκεια των ενδιάμεσων εκπτώσεων εκτός από την αναγραφή της παλαιάς και της νέας μειωμένης τιμής των αγαθών και των υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία του ποσοστού έκπτωσης.

Ενδιάμεσες εκπτώσεις: Γιατί φορείς ζητούν την κατάργησή τους

εκπτώσεις

Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης εξέδωσε πρόσφατα ανακοίνωση για τις ενδιάμεσες εκπτώσεις. Ο Σύλλογος εξέφρασε την αντίθεσή του στην ισχύ των ενδιάμεσων εκπτωτικών περιόδων, υπογραμμίζοντας ότι πάγιο αίτημα των εκπροσώπων των μικρομεσαίων επιχειρήσεων ανά την Ελλάδα, είναι η κατάργησή τους «καθώς δεν βοηθούν τους εμπόρους να αυξήσουν τον τζίρο τους, ενώ επικρατεί αναρχία με τις συνεχείς προσφορές και εκπτώσεις». Σύμφωνα με τον ΕΣΘ, αν ισχύσουν μόνο οι δύο τακτικές περίοδοι εκπτώσεων τον χειμώνα και το καλοκαίρι, «θα ενδυναμωθεί ακόμα περισσότερο η αγορά, ενώ θα είναι και μεγαλύτερα τα ποσοστά μείωσης που θα γίνονται στις αρχικές τιμές, προκειμένου να είναι ακόμα πιο δελεαστικές για τους καταναλωτές».

Οι θερινές εκπτώσεις αναμένεται να ξεκινήσουν από τη δεύτερη Δευτέρα του Ιουλίου, δηλαδή στις 11 Ιουλίου και να διαρκέσουν έως το τέλος Αυγούστου.

Δείτε πότε έχουν εκπτώσεις οι υπόλοιπες χώρες της ΕΕ

Σύμφωνα με το synigoroskatanaloti.gr, οι υπόλοιπες χώρες της ΕΕ έχουν εκπτώσεις τις παρακάτω περιόδους

εκπτώσεις

εκπτώσεις

Διαβάστε αναλυτικά τον πίνακα με τις εκπτώσεις στις υπόλοιπες χώρες εδώ

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.