Quantcast
Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ έτοιμο να κατακτήσει τον τίτλο του «Πιο Καινοτόμου ΙΕΚ στην Ευρώπη» - enikonomia.gr
share

Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ έτοιμο να κατακτήσει τον τίτλο του «Πιο Καινοτόμου ΙΕΚ στην Ευρώπη»

δημοσιεύτηκε:

Η οnline ψηφοφορία του κοινού για τα «Βραβεία Αριστείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης 2022» της Ευρωπαϊκής Επιτροπής συνεχίζεται μέχρι την Κυριακή 15 Μαΐου

Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ σε αναγνώριση της επιτυχημένης πορείας του, καινοτομώντας και πρωταγωνιστώντας στην Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση, βρίσκεται στους φιναλίστ στα “Βραβεία Αριστείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης 2022’’ (VET Excellence Awards 2022), στην κατηγορία του «Πιο Καινοτόμου ΙΕΚ».

Πρόκειται για την κορυφαία διοργάνωση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που αναδεικνύει και επιβραβεύει τις καλύτερες πρακτικές και τις πιο καινοτόμους εκπαιδευτικές μεθόδους που εφαρμόζονται από τους μεγαλύτερους φορείς Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΕΕΚ) πανευρωπαϊκά, αποτελώντας πηγή έμπνευσης για άλλους φορείς.

Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ, έπειτα από αξιολόγηση από ομάδα Ευρωπαίων experts, έχει προκριθεί στην τελική φάση και βρίσκεται στη δυάδα των πιο καινοτόμων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων επαγγελματικής εκπαίδευσης από όλη την Ευρώπη!

Στον σύνδεσμο https://bit.ly/3N2lMzc στην κατηγορία VET INNOVATORS, το κοινό μπορεί να ψηφίσει μέχρι την Κυριακή 15 Μάϊου, δίνοντας την ευκαιρία στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ και στην Ελλάδα να βρεθεί στην κορυφή της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας στην Ευρώπη!
Η παραπάνω εξέλιξη αλλάζει τα δεδομένα στην αγορά, τοποθετώντας το ΙΕΚ ΑΚΜΗ στην ελίτ της Διεθνούς Εκπαίδευσης, ισχυροποιώντας τη θέση του ως το μοναδικό Ευρωπαϊκό ΙΕΚ στην Ελλάδα. Σημειώνεται ότι το ΙΕΚ ΑΚΜΗ έχει ανακηρυχθεί 1 από τα 7 Καλύτερα Εκπαιδευτήρια της Ευρώπης, είναι μέλος του European Association of Institutes for Vocational Training (EVBB), έχοντας αναλάβει τη θέση της Αντι-Προεδρίας από το 2021, ενώ είναι ο μοναδικός Ελληνικός φορέας μέλος του Δικτύου Αριστείας ΙΕΚ του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Εκπαίδευσης

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.