Quantcast
Qantas Airways: Απευθείας πτήσεις Αυστραλία - Ευρώπη σε 17 ώρες - enikonomia.gr
share

Qantas Airways: Απευθείας πτήσεις Αυστραλία – Ευρώπη σε 17 ώρες

δημοσιεύτηκε:

Τις πρώτες απευθείας πτήσεις από την Αυστραλία στην Ευρώπη και συγκεκριμένα από το Περθ στο Λονδίνο σχεδιάζει να υλοποιήσει η Qantas Airways. Η πτήση, θα πραγματοποιείται με το αεροσκάφος Dreamliner της Μπόινγκ. Στόχος, το ταξίδι που κάποτε απαιτούσε πολλές ημέρες, να γίνεται τώρα εντός 17 ωρών από τη μια γωνιά του πλανήτη στην άλλη.

Ο εθνικός αερομεταφορέας της Αυστραλίας θα αρχίσει τις απευθείας πτήσεις μεταξύ Περθ και Λονδίνου τον Μάρτιο του 2018, όπως ανακοίνωσε η διαρρεόταν την Κυριακή.

Το ταξίδι αυτό θα είναι η πιο σύντομη και γρήγορη εκδοχή της συγκεκριμένης διαδρομής από τότε που έγινε για πρώτη φορά το συγκεκριμένο ταξίδι πριν από πάνω από 80 χρόνια.

Η κίνηση αυτή αλλάζει τους κανόνες του παιχνιδιού, αναφέρει ο CEO της Qantas, Αλαν Τζόις, στην ανακοίνωση. «Οι ευκαιρίες που ανοίγουν είναι τεράστιες».

Η Qantas θα αρχίσει να δέχεται τα Dreamliner της Μπόινγκ από το 2017 και επόμενος στόχος της εταιρείας είναι σύμφωνα με το newmoney, οι απευθείας πτήσεις από την ανατολική ακτή της Αυστραλίας σε πόλεις των ΗΠΑ, όπως το Ντάλλας και το Σικάγο.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.