Quantcast
Η General Electric υπογράφει σειρά συμφωνιών με κινεζικές επιχειρήσεις - enikonomia.gr
share

Η General Electric υπογράφει σειρά συμφωνιών με κινεζικές επιχειρήσεις

δημοσιεύτηκε:

Η General Electric (GE) υπέγραψε μια σειρά συμφωνιών με κινεζικές επιχειρήσεις προκειμένου να ενισχύσει τη διμερή συνεργασία και να βελτιώσει την παγκόσμια ανταγωνιστικότητα, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας.

Η GE θα συνεργαστεί με την China Telecom προκειμένου να βοηθήσει η τεχνολογία του διαδικτύου να εισέλθει στην κινεζική αγορά και να επιταχυνθεί η βιομηχανική αναβάθμιση της Κίνας.

Η GE υπέγραψε επίσης συμφωνία με την Harbin Electric Corporation για τη δημιουργία παραγωγικής μονάδας τουρμπινών αερίου. Στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης, η GE θα παραδώσει ένα πρότυπο εργοστάσιο βιοφαρμάκων στην κινεζική BeiGene για την παραγωγή σκευασμάτων. Θα είναι η τρίτη πρότυπη μονάδα της GE σε όλο τον κόσμο.

Η GE υπέγραψε επίσης συμφωνία με την China Southern Airlines ύψους 3,48 δισεκ. δολαρίων για την παροχή υπηρεσιών συντήρησης κινητήρων αεροσκαφών, επισκευών και τεχνικού ελέγχου στην αεροπορική εταιρεία.

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Μια ζώνη, ένας δρόμος», η GE θα συνεργαστεί με κινεζικές εταιρίες για την κατασκευή τριών σταθμών παραγωγής ενέργειας στο Πακιστάν για τη βελτίωση των τοπικών ενεργειακών υποδομών.

Η Κίνα είναι η δεύτερη μεγαλύτερη οικονομία του κόσμου και επίσης η μεγαλύτερη ξένη αγορά για την GE, δήλωσε ο πρόεδρος της GE Τζέφρι Ιμέλτ, που πραγματοποιεί επίσκεψη στην Κίνα.

Ο Ιμέλτ πρόσθεσε ότι η διμερής συνεργασία όχι μόνο θα βοηθήσει τις τοπικές επιχειρήσεις να αναπτυχθούν, αλλά θα ενισχύσει την επιχειρηματική ανταγωνιστικότητα της GE.

Η βιομηχανική αναβάθμιση και η οικονομική αναδιάρθρωση της Κίνας έχουν δημιουργήσει τεράστιο περιθώριο ανάπτυξης για τις ξένες επιχειρήσεις, δήλωσε ο Ντουάν Σιαογίνγκ πρόεδρος της GE Κίνα.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.