Quantcast
Περιουσία 300 εκατ. δολαρίων για την κάποτε άστεγη Τζένιφερ Λόπεζ - enikonomia.gr
share

Περιουσία 300 εκατ. δολαρίων για την κάποτε άστεγη Τζένιφερ Λόπεζ

δημοσιεύτηκε:

Η Τζένιφερ Λόπεζ είναι μία από τις πιο ωραίες, τις πιο επιτυχημένες και πιο αναγνωρίσιμες γυναίκες του πλανήτη. Έχοντας χρόνια παρουσίας στον χορό, το τραγούδι και την ηθοποιία έχει καταφέρει να χτίσει μία οικονομική αυτοκρατορία ύψους 300 εκατομμυρίων δολαρίων.

Αυτό που πολλοί δεν γνωρίζουν είναι πως η Τζένιφερ Λόπεζ είναι μία εξαίρετη επιχειρηματίας. Οι άνθρωποι του παγκόσμιου οικονομικού γίγνεσθαι την χαρακτηρίζουν «στυγνή δολοφόνο» όταν πρόκειται να κλείσει μία συμφωνία. Έχοντας μετατρέψει το όνομά της σε ένα πανίσχυρο brand name, έχει λανσάρει μέχρι και δική της σειρά ρούχων βγάζοντας εκατομμύρια δολάρια.

Η Λατίνα σταρ δεν έκρυψε, όμως, ποτέ ότι έχει ξεκινήσει από το μηδέν. Έχει περιγράψει αρκετές φορές σε συνεντεύξεις της πως σαν παιδάκι κυκλοφορούσε στους δρόμους του Μπρονξ με τρύπια παπούτσια. Ως ενήλικη, έλαβε τη δύσκολη απόφαση να εγκαταλείψει το κολλέγιο για να κυνηγήσει το όνειρό της να γίνει τραγουδίστρια.

Για κάποιο διάστημα έμεινε άστεγη. Όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή της, κοιμόταν στους καναπέδες των στούντιο χορού όπου εργαζόταν. «Ρωτούσα τους υπεύθυνους των στούντιο: «μπορώ να κοιμηθώ στον καναπέ όταν όλοι φύγουν;», έχει αφηγηθεί η ίδια και προσέθεσε: «Τώρα που το σκέφτομαι, ήμουν μόλις 18 ετών όταν συνέβαινε αυτό και μόνο που σκέφτομαι ότι κάποιο από τα παιδιά μου μπορεί να το ζήσει αυτό όταν γίνει 18, παθαίνω … καρδιακή προσβολή».


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.