Quantcast
Ο Μαρκ Γουόλμπεργκ είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός στον κόσμο - enikonomia.gr
share

Ο Μαρκ Γουόλμπεργκ είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός στον κόσμο

δημοσιεύτηκε:

Ο Μαρκ Γουόλμπεργκ κατέκτησε την κορυφή στον ετήσιο κατάλογο των υψηλότερα αμειβομένων ηθοποιών στον κόσμο τον οποίο καταρτίζει το περιοδικό Forbes.

Ο 46χρονος ηθοποιός κέρδισε περίπου 68 εκατομμύρια δολάρια το 2017 χάρη στις απολαβές του από τη συμμετοχή του στις ταινίες “Daddy’s Home 2” και “Transformers: The Last Knight”, σύμφωνα με την κατάταξη που δημοσίευσε σήμερα το Forbes.

Ο πρώην ράπερ, που ασχολήθηκε κατόπιν με την υποκριτική, εκθρόνισε τον Ντουέιν Τζόνσον, που σε αντίθεση με την πρώτη θέση που είχε εξασφαλίσει το 2016 φέτος περιορίστηκε στη δεύτερη θέση: τα έσοδά του για το 2017 ανήλθαν σε 65 εκατομμύρια δολάρια.

Για μια ακόμη χρονιά η κατάταξη του Forbes αποτυπώνει το μισθολογικό χάσμα μεταξύ ανδρών- γυναικών στην αμερικανική βιομηχανία του κινηματογράφου. Την περασμένη εβδομάδα, η πρωταγωνίστρια του “La La Land” Έμα Στόουν αναδείχθηκε από το περιοδικό στην υψηλότερα αμειβόμενη γυναίκα ηθοποιό με απολαβές ύψους 26 εκατομμυρίων δολαρίων το 2017.

Όπως επισημαίνεται, οι 10 υψηλότερα αμειβόμενοι άνδρες ηθοποιοί είχαν συνολικά κέρδη ύψους 488,5 εκατομμυρίων δολαρίων προ φόρων το διάστημα Ιουνίου 2016- Ιουνίου 2017, σχεδόν το τριπλάσιο ποσό σε σύγκριση με τα 172,5 εκατομμύρια δολάρια που κέρδισαν οι 10 πρώτες στη λίστα γυναίκες ηθοποιοί.

Από την άλλη ο πρωταγωνιστής των «Πειρατών της Καραϊβικής» Τζόνι Ντεπ, ο οποίος για χρόνια βρισκόταν στην πρώτη πεντάδα των υψηλότερα αμειβόμενων, δεν κατάφερε φέτος να εισέλθει στην πρώτη 20αδα, σύμφωνα με το Forbes.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.