Quantcast
Έρχονται 25 ηλεκτροκίνητα οχήματα από την BMW - enikonomia.gr
share

Έρχονται 25 ηλεκτροκίνητα οχήματα από την BMW

δημοσιεύτηκε:

Μέχρι το 2025, βάσει σχεδιασμού, η BMW θα βγάλει στην παραγωγή 25 ηλεκτροκίνητα οχήματα, εκ των οποίων τα 12 θα είναι πλήρως ηλεκτρικά.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ήδη στο Διεθνές”Σαλόνι”της Φραγκφούρτης οι επισκέπτες μπορούν να θαυμάσουν από κοντά το νέο ηλεκτρικό mini το οποίο θα κυκλοφορήσει το 2019. Φυσικά, πολύ σύντομα θα παρουσιαστεί το ηλεκτροκίνητο X3, ενώ «την ίδια τύχη» θα έχουν και τα μοντέλα όλης της σειράς i.

Όλα αυτά όταν η όλη αυτοκινητοβιομηχανία βρίσκεται εν μέσω μιας εκ βάθρων αλλαγής, με βασικό στόχο θα λανσαριστούν αυτοκίνητα με μηδαμινές εκπομπές ρύπων. Σήμερα η BMW έχει μια πλούσια γκάμα ηλεκτροκίνητων premium οχημάτων. Διαθέτει δέκα ηλεκτροκίνητα οχήματα στην γκάμα της με εννέα ηλεκτρικά αυτοκίνητα και το ηλεκτρικό scooter C evolution.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις φέτος θα παραδοθούν μέχρι το τέλος του έτους περίπου 200.000 ηλεκτροκίνητα οχήματα.

«Η βιώσιμη ανάπτυξη και η κερδοφορία παίζουν ζωτικό ρόλο στη διαμόρφωση του μέλλοντός μας. Τηρούμε τις υποσχέσεις μας. Για επτά διαδοχικές χρονιές έχουμε μείνει εντός του εύρους στόχου μας που είναι 8%-10%», αναφέρει ο πρόεδρος της BMW, Harald Krüger.

Όσον αφορά στο μέλλον της εταιρείας, ο ίδιος τονίζει πως: «Στην έκθεση της Φρανκφούρτης θα αποκαλύψουμε ένα ακόμα σημαντικό ορόσημο στην πορεία μας για την ηλεκτροκίνηση. Είναι ένα τετράθυρο, πλήρως ηλεκτρικό όχημα ανάμεσα στο i3 και i8. Είναι ένα όραμα που θέλουμε να πραγματοποιηθεί στο προβλέψιμο μέλλον. Πιστεύουμε στη μετακίνηση του μέλλοντος, που θα είναι μία ατομική μετακίνηση που είναι συνδεδεμένη και απαλλαγμένη από ρύπους. Για πολλούς, ένα αυτοκίνητο είναι ζωτικό στοιχείο της καθημερινότητάς τους. Αναλαμβάνουμε πλήρως τις ευθύνες μας, απέναντι στην κοινωνία, τους πελάτες μας, τους εργαζομένους μας και το περιβάλλον. Γι’ αυτό εργαζόμαστε σκληρά και με ταχύτητα πάνω στην αλλαγή προς τη βιώσιμη μετακίνηση», κατέληξε ο πρόεδρος της γερμανικής εταιρείας.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.