Quantcast
H Uber έχασε την άδεια λειτουργίας της στο Λονδίνο - enikonomia.gr
share

H Uber έχασε την άδεια λειτουργίας της στο Λονδίνο

δημοσιεύτηκε:

Δεν θα μπορεί να λειτουργεί πλέον στο Λονδίνο, μετά τη λήξη της άδειάς της στις 30 Σεπτεμβρίου, η εταιρεία παροχής υπηρεσιών μεταφοράς Uber. Την ανακοίνωση έκανε η ίδια η Υπηρεσία Μεταφορών του Λονδίνου (TfL), η οποία ήταν και η αρχή που αποφάσισε την αφαίρεση του δικαιώματος εκμετάλλευσης της εφαρμογής.

Στην ανακοίνωση της Υπηρεσίας Μεταφορών του Λονδίνου αναφέρεται πως «η TfL θεωρεί ότι η προσέγγιση και συμπεριφορά της Uber δείχνουν έλλειψη εταιρικής υπευθυνότητας ως προς σειρά θεμάτων που άπτονται εν δυνάμει της δημόσιας ασφάλειας».

Η εταιρεία, από την πλευρά της,  έχει δικαίωμα να εφεσιβάλει την απόφαση και θα μπορεί να κυκλοφορεί τα αυτοκίνητά της μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες της έφεσης. Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, αυτό ακριβώς προτίθεται να κάνει. 

«Η Υπηρεσία Μεταφορών του Λονδίνου και ο Δήμαρχος υποχώρησαν στις απαιτήσεις μικρού αριθμού ανθρώπων που θέλουν να περιορίσουν τις επιλογές των καταναλωτών», αναφέρει σε ανακοίνωση η εταιρεία. «Πρόθεσή μας είναι να πολεμήσουμε την απόφαση στη δικαιοσύνη», σημειώνει η Uber σε ανακοίνωσή της.

Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ-ΜΠΕ 


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.