Quantcast
Το πωλητήριο σε διαμέρισμα στον Πύργο Τραμπ που σήμανε συναγερμό στις Υπηρεσίες Ασφαλείας των ΗΠΑ - enikonomia.gr
share

Το πωλητήριο σε διαμέρισμα στον Πύργο Τραμπ που σήμανε συναγερμό στις Υπηρεσίες Ασφαλείας των ΗΠΑ

δημοσιεύτηκε:

Συναγερμός έχει σημάνει στις Υπηρεσίες Ασφαλείας των ΗΠΑ. Ο δισεκατομμυριούχος από την Οκλαχόμα, Τζεφ Ρέκορντς, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της MidFirst Bank πωλεί το δίπατο διαμέρισμά του και ζητεί 24,5 εκατ. δολ.

Το πρόβλημα είναι ότι το εν λόγω διαμέρισμα είναι στον Πύργο Τραμπ και συνορεύει με το διαμέρισμα του 45ου Προέδρου των ΗΠΑ. Ίσως το χωρίζει ένας τοίχος από την κρεβατοκάμαρα στην οποία ο Ντόναλντ έχει πει ότι προτιμά να κοιμάται (αντί να διανυκτερεύει στον Λευκό Οίκο).

«Και τι θα σταματήσει τους Κινέζους ή τους Ρώσους απ’ το ν’ αγοράσουν, μέσω ενός αχυράνθρωπου, το διαμέρισμα και μετά ν’ ανοίξουν τρύπες στο ταβάνι για ν’ ακούν τις συνομιλίες και τα πηγαινέλα;» αναρωτήθηκε μια «πηγή» του Page Six.

Βεβαίως, όπως επισημαίνουν πηγές της κτηματαγοράς, το νομικό καθεστώς που διέπει τον Πύργο Τραμπ δίνει τη δυνατότητα στο διοικητικό του συμβούλιο να αγοράσει το ίδιο το προς πώληση διαμέρισμα. «

Είναι πιθανό το διοικητικό συμβούλιο να κάνει δύσκολη τη ζωή του ό,ποιου επίδοξου αγοραστή, είτε ζητώντας ελέγχους από το FBI, είτε ζητώντας επιπλέον χαρτιά. Ελπίζοντας ότι όλα αυτά θα τον αποθαρρύνουν. Ή, πιθανώς, ο οικονομικός σύμβουλος του Λευκού Οίκου, Λάρι Κάντλοου μπορεί να προτείνει να το αγοράσει το κράτος, για λόγους ασφαλείας» πρόσθεσαν οι πηγές.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.