Quantcast
Ουκρανία: Η εισβολή του Πούτιν δεν πάει σύμφωνα με το σχέδιο - Κόστος 15 δισ. δολάρια την ημέρα - enikonomia.gr
share

Ουκρανία: Η εισβολή του Πούτιν δεν πάει σύμφωνα με το σχέδιο – Κόστος 15 δισ. δολάρια την ημέρα

δημοσιεύτηκε:

Τους λόγους για τους οποίους η εισβολή του Πούτιν με τα 15 δισ. δολάρια την ημέρα δεν πάει σύμφωνα με το σχέδιο εξηγεί η Daily mail.

Όπως υποστηρίζει ο επικεφαλής της βρετανικής Μυστικής Υπηρεσίας Πληροφοριών MI6, Ρίτσαρντ Μουρ αλλά και όπως αναφέρουν σχετικές πηγές, ο πόλεμος του Πούτιν με την Ουκρανία δεν πρόκειται να γίνει λόγω της «υπερβολικής αυτοπεποίθησης» του Κρεμλίνου, του κακού τακτικού σχεδιασμού και του «σοκ» από τη σκληρή αντίσταση που προβάλλουν γενναίοι Ουκρανοί που αγωνίζονται για την επιβίωση του έθνους τους.

Παράλληλά o ίδιος εκτιμά ότι ο πόλεμος της Ρωσίας με την Ουκρανία δεν θα έχει αποτέλεσμα και αυτό επειδή την πολιτική που εφαρμόζει ο Βλαντιμίρ Πούτιν για την χώρα δεν θα επιτύχει ποτέ .


Από την πλευρά ο πρώην αρχηγός Άμυνας της Εσθονίας Ρίχο Τέρας σημειώνει ότι τώρα ότι ο πόλεμος του Πούτιν με την Ουκρανία δεν πρόκειται να γίνει επειδή η Ρωσία θα ξεμείνει γρήγορα από χρήματα και όπλα αλλά και επειδή θα πρέπει να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με την κυβέρνηση του Βολοντίμιρ Ζελένσκι για το εάν το Κίεβο θα κρατήσει τους Ρώσους για 10 ημέρες.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα o ” τύραννος” της Ρωσίας είχε συγκαλέσει συνάντηση με τους ολιγάρχες σε ένα καταφύγιο στα Ουράλια Όρη, στην οποία είπε ότι πίστευε ότι ο πόλεμος θα ήταν «εύκολος» και ότι «όλα θα γινόντουσαν σε μία έως 4 ημέρες».

O Τέρας είπε ότι ο πόλεμος κοστίζει στη Ρωσία περίπου 15 δισεκατομμύρια λίρες την ημέρα και ότι η χώρα έχει πυραύλους για 3 έως 4 ημέρες το πολύ, τους οποίους χρησιμοποιεί με φειδώ, σύμφωνα με την Daily Mail που επικαλείται πληροφορίες από ουκρανικές μυστικές υπηρεσίες



Ρωσία: Οι απώλειες



Μεταξύ άλλων το υπουργείο Άμυνας του Κιέβου εκτιμά ότι μέχρι στιγμής η Ρωσία έχει χάσει λόγω πολέμου περίπου 2.800 στρατιώτες, 80 τανκς, 516 τεθωρακισμένα οχήματα , 10 αεροπλάνα και 7 ελικόπτερα.

Πηγή: Daily mail

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.