Quantcast
Άμστερνταμ: Παρατείνεται το πλαφόν στον αριθμό των επιβατών του αεροδρομίου - enikonomia.gr
share

Άμστερνταμ: Παρατείνεται το πλαφόν στον αριθμό των επιβατών του αεροδρομίου

δημοσιεύτηκε:

Παρατείνεται για άλλους δύο μήνες, τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο το πλαφόν στον αριθμό των επιβατών στο αεροδρόμιο Σίπχολ του Άμστερνταμ.

Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωση του το αεροδρόμιο Σίπχολ του Άμστερνταμ και προσθέτει ότι αυτό γίνεται για να διαχειριστεί το πρόβλημα των πολλών ωρών αναμονής και άλλα προβλήματα υλικοτεχνικής υποστήριξης .

Το αεροδρόμιο θα συνεχίσει να εφαρμόζει και  άλλα μέτρα, όπως το να ζητεί  από τους επιβάτες να έρχονται όχι παραπάνω από  4 ώρες πριν από τις πτήσεις τους, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Το Σίπχολ

Το Σίπχολ τονίζει  ότι έχει προειδοποιήσει τις αεροπορικές εταιρίες ότι περιμένει περισσότερους επιβάτες από αυτούς που μπορεί να διαχειριστεί  κατά τη διάρκεια των φθινοπωρινών διακοπών στην Ολλανδία στα τέλη Οκτωβρίου.

Τι σημαίνει η απόφαση

Ο ολλανδικός βραχίονας της Air France-KLM,KLM  αναφέρει πως η απόφαση σημαίνει ότι θα χρειαστεί να περιορίσει κάποιες πωλήσεις εισιτηρίων το φθινόπωρο.

“Η KLM δεν αναμένει ότι θα είναι απαραίτητες ακυρώσεις προκειμένου να ανταποκριθεί στον περιορισμό του αριθμού των επιβατών σε τοπικό επίπεδο” ανέφερε η εταιρία. “Ωστόσο, λιγότερες θέσεις απ΄ό,τι συνήθως θα είναι διαθέσιμες στην ολλανδική αγορά”.

Η αεροπορική εταιρία ανέφερε τον Ιούνιο πως θα καθιστούσε υπεύθυνο το Σίπχολ για τις οικονομικές ζημίες που θα προέκυπταν λόγω του πλαφόν στον αριθμό των επιβατών.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.