Quantcast
Άνοιξε πυρ στο Πανεπιστήμιο της Φλόριντα - Νεκρός ο δράστης - enikonomia.gr
share

Άνοιξε πυρ στο Πανεπιστήμιο της Φλόριντα – Νεκρός ο δράστης

δημοσιεύτηκε:

 Οι Αρχές του Πανεπιστημίου της Φλόριντα στο Ταλαχάσι ανέφεραν “επικίνδυνη κατάσταση” στο κεντρικό κτίριο του ιδρύματος λίγο μετά τις 12.30 τα μεσάνυχτα τοπική ώρα. Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο ότι άγνωστος άνδρας εισέβαλε στη βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου κι άρχισε να πυροβολεί.

 Σύμφωνα με τις αναφορές στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν αμέσως στο ίδρυμα, ενώ πηγές από το νοσοκομείο της πόλης μετέδωσαν αρχικά ότι δέχθηκαν δύο τραυματίες από όπλο.

Λέγεται ότι οι Αρχές του Πανεπιστημίου εξέδωσαν αμέσως οδηγία ζητώντας από τους φοιτητές να βρουν καταφύγιο, ενώ μία φοιτήτρια δήλωσε ότι βρισκόταν στον δεύτερο όροφο της βιβλιοθήκης γύρω στις 12.30 τα μεσάνυχτα όταν άκουσε πυροβολισμούς.

Λίγα λεπτά μετά όσοι βρίσκονταν στον πρώτο όροφο ανέβηκαν πανικόβλητοι φωνάζοντας σε όλους να κρυφθούν. 

Η ίδια φοιτήτρια έστειλε μήνυμα στο ABC News λέγοντας πως οι αστυνομικοί μπήκαν στον προθάλαμο του ιδρύματος και ενημέρωσαν πως έχει εισβάλει ένοπλος στον χώρο και υπάρχουν πληροφορίες για δύο τραυματίες. Έδωσαν οδηγίες στους φοιτητές να μείνουν μακριά από πόρτες και παράθυρα και να μείνουν στον χώρο που ήδη βρίσκονται.

Λίγη ώρα αργότερα αστυνομικοί τους ενημέρωσαν ότι ο δράστης είναι υπό κράτηση και να παραμείνουν στις θέσεις τους. Ωστόσο, μία ώρα αργότερα οι φοιτητές παρέμεναν κρυμμένοι και περίμεναν καθώς η αστυνομία εκκένωνε τους ορόφους της βιβλιοθήκης. 

Καθώς ο ένοπλος κυκλοφορούσε στους διαδρόμους της βιβλιοθήκης, οι αστυνομικοί τον εντόπισαν καθώς ανέβαινε τις σκάλες των ορόφων και του ζήτησαν να πετάξει το όπλο του. Εκείνος εξαπέλυσε πυρά εναντίον τους κι εκείνοι ανταπέδωσαν ρίχνοντάς τον νεκρό. Τρία άτομα διακομίστηκαν στο νοσοκομείο κι ακόμη δεν είναι γνωστό σε ποια κατάσταση βρίσκονται.



share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.