Quantcast
Bild: Το 2015 σε μια φωτογραφία - enikonomia.gr
share

Bild: Το 2015 σε μια φωτογραφία

δημοσιεύτηκε:

Την προσφυγική κρίση, τον αθλητισμό, την τρομοκρατία, χαρακτήρες ταινιών, αστέρια της μουσικής και όλα τα σημαντικά πρόσωπα και γεγονότα απεικονίζει στην ανασκόπηση του 2015 η μεγαλύτερη σε κυκλοφορία εφημερίδα της Γερμανίας, ενώ από το “μενού” δεν λείπει και το δίδυμο Τσίπρα-Βαρουφάκη, οι οποίοι κέντρισαν το ενδιαφέρον της Bild αρκετές φορές μέσα στο 2015.

Αποχαιρετώντας το 2015, η Bild επαναφέρει το περιστατικό με το “σηκωμένο δάχτυλο” του Γιάνη Βαρουφάκη, επισημαίνοντας ότι ο πρώην υπουργός Οικονομικών δεν είχε παραδεχτεί το συμβάν.

Όσον αφορά στον Αλέξη Τσίπρα, η Bild τονίζει ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός προσπάθησε να αποφύγει τη λιτότητα. Τώρα, όμως, πρέπει να “βυθιστεί” σε αυτή προκειμένου να σώσει τη χώρα του.

Από τη λίστα δεν θα μπορούσε να λείπει και η γερμανίδα καγκελάριος Angela Merkel, για την οποία η εφημερίδα αναφέρει ότι το περιοδικό Time την ανέδειξε ως πρόσωπο της χρονιάς, μετά τις ηγετικές κινήσεις της αναφορικά με το προσφυγικό, την ελληνική κρίση, την τρομοκρατία και το κλίμα.

Η Bild αναφέρεται μεταξύ άλλων και στις τρομοκρατικές επιθέσεις και το παγκόσμιο μήνυμα “Je suis Charlie”, αλλά και σε πιο ευχάριστα θέματα όπως η ταινία των Minions.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.