Quantcast
Βρετανία: 'Ανοδο καταγράφουν οι πωλήσεις νέων ΙΧ για 42 συνεχόμενους μήνες! - enikonomia.gr
share

Βρετανία: ‘Ανοδο καταγράφουν οι πωλήσεις νέων ΙΧ για 42 συνεχόμενους μήνες!

δημοσιεύτηκε:

Αύξηση σχεδόν 10% σημείωσαν οι πωλήσεις καινούριων αυτοκινήτων στη Βρετανία καθώς οι καταναλωτές επωφελήθηκαν από τις ελκυστικές προσφορές χρηματοδότησης σύμφωνα με ανακοίνωση του SMMT (Σύνδεσμος Εισαγωγέων).

Ειδικότερα οι ταξινομήσεις σημείωσαν αύξηση 9,6% καθως διατέθηκαν 79.060 αυτοκίνητα αναφέρει o SMMT τονίζοντας με έμφαση πως η άνοδος του Αυγούστου σηματοδοτεί την ανάπτυξη της αγοράς η οποία καταγράφει ανοδική τροχιά για 42 συνεχόμενους μήνες!

«Οι Ισχυρές επιδόσεις του Αυγούστου οδηγήθηκαν από τις ελκυστικές ευκαιρίες χρηματοδότησης και ένα ευρύ φάσμα των τεχνολογικά προηγμένων μοντέλων» ανέφερε ο γενικός διευθυντής του SMMT κ. Mike Hawes προσθέτοντας πως: «Οι καταναλωτές της Βρετανίας επωφελούνται από τις χαμηλές μηνιαίες δόσεις αποπληρωμής αλλά και από τις προσιτές τιμές».

Σε επίπεδο έτους οι πωλήσεις νέων ΙΧ στη Βρετανία καταγράφουν αύξηση 6,7% και έχουν διατεθεί 1,53 εκατ. οχήματα ενώ ο SMMT εκτιμά πως στο σύνολο του έτους οι πωλήσεις θα σημειώσουν αύξηση 4% με 2,57 εκατ. μονάδες…

Γιώργος Κ. Ανδρής

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.