Quantcast
Δυναμικό παρών από την Τουρκία στην τουριστική έκθεση της Λατινικής Αμερικής - enikonomia.gr
share

Δυναμικό παρών από την Τουρκία στην τουριστική έκθεση της Λατινικής Αμερικής

δημοσιεύτηκε:

Δυναμική αναμένεται να είναι η παρουσία της Τουρκίας στην μεγαλύτερη τουριστική έκθεση της Λατινικής Αμερικής World Travel Market που θα πραγματοποιηθεί από τις 22 Απριλίου έως 24 Απριλίου 2015 στο Σάο Πάολο.

Ειδικότερα, στην έκθεση αυτή θα συμμετάσχουν καταλαμβάνοντας μεγάλους χώρους το Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού της Τουρκίας και ο ειδικός ταξιδιωτικός πράκτορας «Honest Tour Group» που ειδικεύεται στις πωλήσεις ταξιδιών στην Τουρκία, τη Βόρεια Αμερική και τη Μέση Ανατολή.

Επίσης, το Εμπορικό Επιμελητήριο της Κωνσταντινούπολης θα συμμετάσχει ως νέος εκθέτης το 2015, με στόχο να αναδείξει την ιστορία, τον πολιτισμό και τον καλλιτεχνικό πλούτο της πόλης.

Αξιοσημείωτο είναι πως από το 2008 η Κωνσταντινούπολη καταγράφει αύξηση επισκεπτών και το 2014 την επισκέφθηκαν 42 εκατομμύρια τουρίστες.

Ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του Επιμελητηρίου,  Ιμπράχημ  Κάγκλαρ ανέφερε στο breakingtravelnews.com πως: «Η αγορά της Λατινικής Αμερικής είναι εξαιρετικά σημαντική για την Κωνσταντινούπολη. Η Τουρκία συμμετέχει με πολλά και μεγάλα περίπτερα στην έκθεση με στόχο να ενισχυθούν οι τουριστικές επιχειρήσεις της χώρας».

Παράλληλα τα συμβόλαια που υπογράφηκαν στη διάρκεια της περσινής έκθεσης ανήλθαν σε περισσότερα από 341 εκατ. δολάρια, επισημαίνει ο διευθυντής της WTM Λατινικής Αμερικής, Λάουρενς Ρέινις σπισημαίνοντας ότι: «Δεν έχει καμία αμφιβολία ότι η Τουρκία θα επωφεληθεί από τις μεγάλες ευκαιρίες που επιφυλάσσει η φετινή διοργάνωση της έκθεσης, η οποία αναμένεται να έχει αύξηση στον όγκο των συμφωνιών που θα συναφθούν».

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.