Quantcast
Ερντογάν: Οι προδότες θα πληρώσουν βαρύ τίμημα - enikonomia.gr
share

Ερντογάν: Οι προδότες θα πληρώσουν βαρύ τίμημα

δημοσιεύτηκε:

Στην Τουρκία και συγκεκριμένα στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης επέστρεψε λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα του Σαββάτου το αεροσκάφος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ο πρόεδρος της Τουρκίας έχοντας στο πλευρό τους τον γιο και τον γαμπρό του και υπό το άγρυπνο βλέμμα των ανδρών της προσωπικής του φρουράς έκανε δηλώσεις:

«Το μεσημέρι μάθαμε ότι υπήρξε κινητικότητα στις ένοπλες δυνάμεις. Ακολούθησε προσπάθεια παρέμβασης στην ενότητα του κράτους μας. Η ομάδα του παράλληλου κράτους προσπάθησε να επέμβει στα εσωτερικά της χώρας. Ήταν κρυμμένοι για σαράντα χρόνια. Προδοσία και θα πληρώσουν βαρύ τίμημα. Έχουμε τη ψήφο του λαού. Η κίνηση ήταν χάρη του Θεού γιατί θα γίνει αιτία να ξεκαθαρίσουμε τις ένοπλες δυνάμεις».

Ο πρόεδρος της Τουρκίας αποκάλυψε ότι οι πραξικοπηματίες βομβάρδισαν το σημείο όπου βρισκόταν νωρίτερα στη Μαρμαρίδα. Επιβεβαίωσε πως οι στασιαστές χτύπησαν τη Βουλή, το γραφείο του πρωθυπουργού και τις μυστικές υπηρεσίες. Παραδέχθηκε ότι έχουν στα χέρια τους τον γενικό του γραμματέα και δήλωσε άγνοια για την τύχη του αρχηγού των ενόπλεων δυνάμεων.

Στο πλαίσιο αυτό επανέλαβε ότι οι πραξικοπηματίες λαμβάνουν εντολές από τον Γκιουλέν και έκανε έκκληση στους στρατιώτες να παραδώσουν τα όπλα τους. Αλλιώς όλοι θα αντιμετωπιστούν όπως οι τρομοκρατικές οργανώσεις.



share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.