Quantcast
Fidor Bank: Υπολογισμός επιτοκίου με βάση τα «Likes» στο Facebook! - enikonomia.gr
share

Fidor Bank: Υπολογισμός επιτοκίου με βάση τα «Likes» στο Facebook!

δημοσιεύτηκε:

Μια νέα διαδικτυακή γερμανική τράπεζα με την οποία οι επενδυτές της θα λαμβάνουν επιτόκια βασισμένα στα likes τους στο Facebook πρόκειται να τεθεί σε ισχύ στην Αγγλία από την Παρασκευή.

Το όνομα αυτής «Fidor», εμπνευσμένο από τα λατινικά, σημαίνει εμπιστοσύνη και αυτό είναι που θέλει ουσιαστικά να πετύχει σε σχέση με τους διαδικτυακούς της πελάτες, ξεκινώντας αρχικά με αποταμιευτικούς λογαριασμούς με σκοπό να δραστηριοποιηθεί μελλοντικά στους τρεχούμενους λογαριασμούς αλλά και σε άλλα προϊόντα.

Οι καταναλωτές μπορούν να ανοίξουν έναν ειδικό λογαριασμό ξεκινώντας με ένα επιτόκιο 0,25%, το οποίο θα αυξάνεται κατά 0,5% κάθε φορά που θα επιτυγχάνουν τα “επιθυμητά” 2.000 likes στο Facebook.

Ο λογαριασμός τους βέβαια θα τους παρέχει μόνο βασικές δυνατότητες για μεταφορές σε άλλες τράπεζες και σε άλλους αριθμούς τηλεφώνων. Σύμφωνα με τον  Matthias Kröner, διευθύνων σύμβουλο της Fridor, οι ενδιαφερόμενοι θα είναι σε θέση να λαμβάνουν και ανταμοιβές απαντώντας κατά την είσοδο τους στην διαδικτυακή τράπεζα σε διάφορες ερωτήσεις.

Για παράδειγμα, κατά την δοκιμαστική φάση μπορούν να αποκτήσουν 5 δολάρια παίζοντας και βρίσκοντας ορθογραφικά λάθη.

«Δεν πιστεύω ότι υπάρχει άλλη τράπεζα στον πλανήτη που να πληρώνει τους επενδυτές της απαντώντας σε ερωτήσεις. Η διαδικτυακή κοινότητα είναι ο καλύτερος τρόπος να επικοινωνήσουμε με τους πελάτες μας και να καθορίσουμε τις μελλοντικές μας προτεραιότητες. Άμεσος στόχος μας είναι να διαμορφώσουμε ένα πανευρωπαϊκό ψηφιακό τραπεζικό σύστημα», αναφέρει χαρακτηριστικά.    

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.